Win jij een Nintendo Switch?

Zaterdag 14 september start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook weer mee en willen wij zoveel mogelijk loten verkopen. Eén lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (= € 2,40 per lot) naar onze vereniging! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! De trekking is op 11 december!

Hieronder vind je alle informatie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.

  • De koper (m/v) vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven.
  • Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het volledige IBAN nummer (rekeningnummer).
  • Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invul vak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan de voordeur bevestigen.


Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie 2019 start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop, echt niet eerder.

Aan wie mag  je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan iedereen die je kent. Familie, vrienden, buren, andere bekenden en natuurlijk ook aan onbekenden. Hoe meer hoe beter. Je kunt misschien zelf ook een lot kopen.

Verkoopboekje inleveren VOOR 1 november.
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan zo snel mogelijk in bij je train(st)er. Let op, zet je eigen naam en de naam van je train(st)er op het boekje en op welk uur je les hebt.

Prijzen voor lotenverkopers; win een Nintendo Switch!
Loten KOPERS kunnen prachtige prijzen winnen. Maar ook jij, als loten VERKOPER, kan geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een Nintendo Switch! Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl.

Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je een bon voor flinke korting op dagjes uit.

SUPERLOT 2019
En dan is er ook nog een SUPERLOT. Dit lot vertegenwoordigt 50 reguliere loten en kost € 150,-. Deze wordt vaak gekocht door bedrijven als mini-sponsoring.  Heb jij een idee aan wie je een superlot wilt verkopen? Misschien aan het bedrijf waar één van je ouders werkt, de winkel bij jou om de hoek of zomaar een organisatie die je kent.

Verkoop jij een SUPERLOT? Dan maak jij 50 keer kans op de prijzen uit de loterij. Wij als DIO maken kans op het Grote Clubfeest. Dan ben jij natuurlijk onze eregast. Ook hebben wij een speciale verrassing voor jou. Genoeg reden om te proberen om een SUPERLOT te verkopen. Succes!

Ons doel
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. De opbrengst van dit jaar wordt gebruikt voor onze jeugdleden. Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat gaan neerzetten. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar PR@dio-ugchelen.nl.

Alvast heel veel succes gewenst met het verkopen van de loten!

 

Share Button

Commententaren zijn gesloten.