We starten weer met kleutergym

Kleutergym bij DIO Ugchelen gaat (weer) van start!

Vanaf vrijdag 2 oktober iedere week van 15:15 tot 16:00 in de gymzaal aan de Angerenstein.

Kleuters (3 t/m 6 jaar) hebben plezier in bewegen. Elke stoeprand, een bank of stoel nodigt ze uit om te bewegen, te spelen en te ontdekken. Een kleuter maakt een enorme ontwikkeling door, waarbij deze drang tot bewegen erg belangrijk is. Kinderen hebben vaak te weinig ruimte om optimaal te kunnen bewegen. Binnen de kleutergym bieden wij verschillende situaties aan om te bewegen. Rollen, springen, duikelen, zwaaien, schommelen, klimmen en klauteren komen allemaal aan bod in onze lessen. Elke les ziet er anders uit. We stimuleren alle kinderen om op hun eigen niveau te bewegen. Natuurlijk is het van groot belang dat kinderen al jong in aanraking komen met sport. Jong geleerd is oud gedaan.

3 gratis proeflessen

Alle kinderen kunnen gratis drie proeflessen meedoen om te ervaren of ze het leuk vinden. Voor kleutergym gelden geen speciale kleding-eisen. Een gemakkelijk zittend shirt en broekje, en gym- of turnschoentjes.

De eerste keer dat een kleuter meedoet is het misschien spannend, voor het kind en ook voor de ouder. Bij de eerste les mag daarom één ouder in de zaal blijven om het zelf mee te maken. Daarna niet meer.

Vanzelfsprekend met inachtneming van de Corona-voorschriften. 

Share Button

Commententaren zijn gesloten.