We hebben ze gezien!

Ondanks de vrieskou en vandaag zelfs een laagje sneeuw, zijn de paashaasjes van DIO onderweg om paaseitjes te verkopen. Ook Whatsapp wordt ingezet, lekker warm bij de kachel en je bereikt veel verder wonende familieleden in 1 keer. 

We zijn erg benieuwd of we dit jaar weer over de 1000 zakjes heen gaan. 1 Paashaas heeft al bijna 500 labeltjes klaar met daaraan een lintje om aan de zakjes te knopen. Een andere maakt de Facebook berichtjes en knutselt zo meteen de dozen voor in de zalen in elkaar. Achter de schermen wordt al warm gelopen. Elke prijs van zakken paaseitjes zitten in ons hoofd. 

De Paashaas zal de hele voorjaarsvakantie alle lijsten invoeren zodat we kunnen zien wie het meest verkocht heeft en we gaan de winkels langs om kilo’s eitjes in te kopen. Moeten we 1, 2 of 3 keer rijden? Het begint nu wel spannend te worden. Jullie hebben deze week nog. Volgende week willen we graag de lijsten weer terug.Je hoeft alleen de lijsten in te leveren, bij het ophalen van de eitjes hoef je pas af te rekenen. De netto opbrengst is voor de viering van het 75 jarig jubileum van DIO, dus hoe meer eitjes verkocht hoe uitgebreider we het kunnen vieren. 

Share Button

Commententaren zijn gesloten.