Wat zijn we met zijn allen goed!!!

Het is gelukt!!! We zijn de topverkopers van paaseitjes. Vorig jaar waren er 824 zakjes verkocht en daar waren we al vreselijk blij mee. We hoopten dit jaar rond de 800 uit te komen. Maar toen we de eerste week de balans opmaakten zagen we al dat er meer dan 800 zakjes waren verkocht. Tot de laatste lijst bleef het spannend. Halen we de 1000 zakjes? Nee, dat is wel erg veel dacht de Paaseitjes commissie. Maar wat blijkt, met zijn allen hebben we 1096 zakjes verkocht!!! Dit is een geweldige prestatie om trots op te zijn. Alle leden bedankt voor jullie inzet.

Deze week zijn de laatste eitjes ingepakt, want alle zakjes zijn door mensen van DIO ingepakt. Ook boden mensen zich aan toen langzaam duidelijk werd dat het zo goed ging. Heel erg bedankt voor het aanbieden van de hulp. Na 3 inpaksessies is het gelukt en staan ze klaar.  

De zakjes kunnen worden opgehaald in de Klingelbeek op dinsdag 4 april tussen 18:00 – 20:00. Er kan alleen maar contant betaald worden en het liefst gepast. De bestellijst wordt weer teruggegeven zodat de juiste persoon de zakjes krijgt. Ook krijgen de topverkopers hun prijs!!!!

 

Share Button
Categorie:

Commententaren zijn gesloten.