Voor feestjes is er altijd tijd bij de afdeling Dans

Alle groepen binnen de afdeling Dans houden wel van een feestje. We hebben het Pietenfeest bij de Dancing Stars en tijdens de Kerst wordt er bij ook heel wat afgefeest.

Van de Dames Recreatief horen we niet zoveel. Ze treden niet op, maar dat betekent niet dat ze geen plezier hebben met elkaar. Elk jaar zijn er twee feestmomenten. De kerst en het einde van het seizoen (maar daarover een andere keer).
Nu was het tijd voor de jaarlijkse kerstborrel. Maar eerst wordt er nog gedanst op allerlei kerstmuziek om in de stemming te komen. De feeststemming zat er in de kleedkamer al in, want alle dames hadden zich heerlijk uitgedost. Ze bleken een gast te hebben, want een dochter wilde meedansen en even kijken of mama wel echt mee deed. Dat kan gewoon bij DIO.
Uiteraard begonnen ze met een warming up en alle kerst klassiekers kwamen voorbij. Misschien heeft iemand dat wel gehoord want de muziek galmde lekker door de Klingelbeek.
Ze hebben heerlijk gedanst op allerlei kerstmuziek. Na een korte les was het op naar de kerstborrel bij iemand thuis. Zoals vaker heeft de trainster voor de hapjes gezorgd door de trainster en die waren weer gezond en heerlijk. Voor de drank hebben de dames zelf gezorgd en gezellig werd het vanzelf. Dat kan aan deze dames van deze groep wel over gelaten worden.

Wil je een keer meeborrelen….oeps meedansen natuurlijk dan is iedereen die wil dansen van harte welkom in de Klingelbeek van 20:00-21:00 op dinsdag. Heerlijk even een uurtje de heupen los en dan kan je de week weer aan. Danservaring is niet nodig.

Alle dames wensen iedereen een gelukkig, voorspoedig gezond en sportief 2020.

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.