Volleybalseizoen gezellig gemixed afgesloten

Goede tradities hadden zichzelf in stand! Op donderdag 4 juli werden ruim 40 volleyballers weer goed door elkaar gehusseld om in plaats van in hun vertrouwde teams, nu in gelegenheidsteams te spelen. Bij vlagen was het vertoonde spel ook behoorlijk in lijn met de film-genre teamnamen (bijv. drama), of leek het gedrag van de spelers rechtstreeks gekoppeld aan hun teamnaam (bijv. comedy, actie). Maar met veel élan werd wederom sportief gestreden om de eeuwige roem en glorie. 

Tijdens het toernooi werd ook duidelijk dat DIO een echte omnisportvereniging is, want ook het voetballen, handballen en basketballen (dunk) waren schering en inslag. Ook opmerkelijk dat er een groot potentieel aan (mental) coaches, scheidsrechters-adviseurs bleek te bestaan. Altijd handig.

Bij een hapje en drankje werd nog even teruggekeken op het geslaagde seizoen, alle vrijwilligers bedankt, en voorzichtig vooruitgeblikt op de ambities en uitdagingen van het komende seizoen. Maar eerst….. VAKANTIE!

Namens het volleybalstuur een heel fijne, en misschien ook wel sportieve vakantie (en weet je nog: rust is ook training)!!

Geniet nog maar even na met de foto’s

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Share Button
Categorie:

Commententaren zijn gesloten.