Volleybalmeiden van MC1 tòch kampioen!

Er is alweer een seizoen van volleybal voorbij, dit was een heel erg leuk seizoen.
Aan het begin van het seizoen was er iemand nieuw bijgekomen in ons team. Dat was zeker leuk. We hebben veel lol gehad tijdens de trainingen en de wedstrijden.
Dit seizoen ging een stuk beter dan het andere seizoen. We hebben veel gewonnen.
Sommige wedstrijden waren heel spannend en zaten de punten dicht bij elkaar, terwijl andere wedstrijden juist heel saai waren.
De laatste wedstrijd was toch wel het spannendste. We moesten die winnen om kampioen te worden dachten we. Als we hem verloren dan waren we geen kampioen.
Toen de wedstrijd bezig was, ging het helaas niet zo goed. We verloren de eerste set. Jammer dachten we, maar de volgende pakken we wel weer. Maar nee die hadden we ook niet niet. En de set daarna ook niet. Het stond dus 3-0 voor het andere team.
De teleurstelling kwam. We dachten allemaal dat we geen kampioen meer konden worden. Totdat iemand even ging rekenen en die zei: ‘Als we deze set winnen, dan hebben we 38 punten. Als Vocluma (het team dat tweede stond) nou 1 set verliest hebben zij ook 38 punten. Dan worden wij de nummer 1, want we hebben dan meer sets in totaal gewonnen.’ En toen kwam de moed er weer in en hadden we nog de laatste set gewonnen.
Vocluma die had gelukkig met 3-1 gewonnen en wij waren toen KAMPIOENEN!!!!

Geschreven door Anne (MC1)

Meiden, gefeliciteerd met deze mooie uitslag, en heel veel plezier in de B, daar zijn jullie wel aan toe!

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.