Lidmaatschap

Aanmelden voor een proefles of lid worden
Wat leuk dat je bij DIO komt sporten! Je kunt maximaal 3 proeflessen volgen. Meld je aan voor een proefles of om lid te worden.

Selecteer de sport die je wilt gaan doen en vul het formulier in. Zowel voor een proefles, als om lid te worden.

Je kunt het formulier via de website versturen. Besluit je om toch geen lid te worden van DIO, dan verwijderen we je gegevens weer uit onze administratie.

Word je lid? Dan zetten we het proeflidmaatschap om in een regulier lidmaatschap. De inschrijfkosten zijn €5,-. Let op: print het formulier ook uit. We hebben je handtekening nodig in verband met de machtiging voor incasso’s. Lever het uitgeprinte formulier in bij de train(st)er.

We wensen jou veel sportplezier bij DIO Ugchelen!

Contributie betalen
Contributie betalen kan op twee manieren. Het eenvoudigst en goedkoopst is via automatische incasso.

  • Via incasso: We innen de contributie eens per kwartaal – bij vooruitbetaling. Als je de machtiging hiervoor hebt afgegeven zijn daar geen extra kosten aan verbonden. Je hoeft zelf ook niets te doen.
  • Heb je geen machtiging afgegeven, dan kost je dat € 1.60 extra, omdat we kosten moeten maken voor het verwerken van de betaling. Maak je geen gebruik van automatische incasso, dan moet je de contributie dus zelf – bij vooruitbetaling – overmaken op ons rekeningnummer NL64RABO0303317612 t.n.v. DIO Ugchelen. Wij versturen geen acceptgiro’s.

Als je bezwaar hebt tegen de inning van de contributie per kwartaal, dan kun je bezwaar aantekenen bij het hoofdbestuur.

Wil je meer weten over de hoogte van de contributie, kijk dan bij de verschillende afdelingen:
Contributie GymnastiekContributie dansContributie Judo

Opzeggen
Je kunt hier opzeggen.
Je lidmaatschap stopt per 1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober. Je opzegging moet tenminste vier weken vóór de opzegdatum bij de ledenadministratie binnen zijn. Vergeet niet om ook je trainer te laten weten dat je stopt.

Intern overstappen van de ene afdeling naar een andere
Als je lid bent van een afdeling en je wilt overstappen naar een andere afdeling van DIO, dan kan dit per eerste van een maand. Geef dit dan zowel door aan de afdeling waar je vertrekt als de afdeling waar je naartoe gaat. Contactgegevens vind je hier. Ook hiervoor geldt een opzegtermijn van vier weken. Je hoeft niet opnieuw inschrijfgeld te betalen. Laat ook je trainer weten dat je naar een andere afdeling gaat.

Gegevens controleren of wijzigen

Alle leden hebben een persoonlijke pagina bij Allunited. Dit is het ledensysteem van DIO. Hier kun je je gegevens bekijken of wijzigen.

Werkinstructie inloggen persoonlijke pagina op de pc 

 

RegelRecht / Stadspas
Ook bij ons kun je met je Stadspas terecht. Onze secretaris kan je hier meer informatie over geven.


De Stichting Leergeld Apeldoorn richt zich op ouders/verzorgers van schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar, met een laag inkomen, woonachtig in de gemeente Apeldoorn, die hun kosten niet of gedeeltelijk vergoed krijgen via bijzondere bijstand, tegemoetkoming in studiekosten of een andere regeling, die hun kosten pas op een later tijdstip vergoed krijgen. Het adres van de stichting is: Postbus 10081, 7301 GB Apeldoorn. Ook kun je bij onze secretaris informatie hierover krijgen.