Uitvoering DIO, een prachtige show!

Op zaterdag 25 januari 2014 is de drie-jaarlijkse uitvoering van DIO-Ugchelen gehouden in de Mheenhal. Het thema van de uitvoering was DIO’s Got Talent. En dat DIO genoeg talent in huis heeft, is tijdens de optredens wel gebleken!!  De judoka’s, volleyballers, gymnasten en jazzdancers hebben hun beste beentje voorgezet en er met z’n allen een enorme show van gemaakt! Mooie dansen werden afgewisseld met spectaculaire gymnastiek optredens. De techniek van de volleybal kwam goed tot uiting in combinatie met jazz en de judo liet indrukwekkende worpen zien. Zelfs de G-judo was aanwezig om haar bijdrage aan de uitvoering te geven.

Het publiek (ruim 650 bezoekers) was razend enthousiast en klapte vrolijk mee met alle wervelende acts. Ook de talenten zelf genoten met volle teugen, het plezier was duidelijk van de gezichten af te lezen.

Bekijk de prachtige foto’s van de uitvoering en/of van de generale repetitie, en kies die de foto’s die u wilt downloaden, of voor een leuk filmpje van de slot-act van de uitvoering. Zo kunnen we met z’n allen nog even lekker nagenieten!

 

Share Button
Categorie:

Commententaren zijn gesloten.