Terugblik Apeldoornse Turn Kampioenschappen

Onze meiden van de selectie hebben het fantastisch gedaan op de Apeldoornse Turn Kampioenschappen (ATK) op zaterdag 16 juni! Het was warm en druk in de zaal. Tussen de vele turnsters van andere verenigingen zoals KDO en NTK vielen onze meiden met hun mooie blauw/oranje turnpakjes goed op.  

De meiden hebben medailles gehaald op individuele toestellen of zelfs als overall-winnaars op alle 4 oefeningen (vloer, brug, balk en sprong)! Melissa, Jaimy, Aminata, Julia en Annabel hebben het podium beklommen voor hun welverdiende medailles! Van harte gefeliciteerd.

De selectiegroep heeft een goede en fijne groep trainers, hulptrainers en assistenten. Iedere dinsdagavond en zaterdagochtend zijn de turn-meiden hard aan het werk om alle oefeningen onder de knie te krijgen.

En niet te vergeten onze juryleden: Anne, Youandi, Marouschka, Marlous en Martijn. Zij hebben de hele dag in de zaal gezeten om alle turnsters te beoordelen op hun kunnen. Een moeilijke maar dankbare taak.

Morgen, zaterdag, is de laatste training en geven de turnmeiden een demonstratie aan familie en vrienden. Daarna hebben ze vakantie! Geniet ervan. Vanaf september weer aan de slag. Oefenen voor het nieuwe turn-jaar.

De vader van Fleur M. heeft een prachtig filmpje gemaakt. Klik HIER om deze te bekijken.

En bekijk hieronder ook een aantal foto’s van de ATK.

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.