Sporten met je Stadspas

De gemeente Apeldoorn geeft de Stadspas uit, waarmee mensen niet alleen spullen kunnen kopen, of diensten kunnen afnemen, maar ook kunnen sporten. DIO is een van de verenigingen die deze mogelijkheid biedt. Hieronder vertelt de gemeente meer over het gebruik van de Stadspas. Meer informatie over het lidmaatschap bij DIO en contactgegevens van onze secretaris voor meer informatie, vind je hier.


Sporten met je Stadspas!

Als u in 2023 de Stadspas Apeldoorn ontvangt, dan kunt u het tegoed van de Stadspas ook geburiken om een deel van uw sportabonnement te betalen. Zo wordt sporten een stuk voordeliger, omdat de gemeente dan meebetaalt aan uw abonnement.

Maakt u zich zorgen over hoe u het tegoed van uw Stadspas in kunt zetten voor uw sportabonnement? Geen probleem! Neem contact op met de penningmeester van uw vereniging en zij kunnen u alles vertellen over hoe het tegoed ingezet kan worden voor uw abonnement.

Wij zijn ontzettend blij dat we u op deze manier kunnen helpen om sporten mogelijk te maken. Het is belangrijk om in beweging te blijven en te genieten van alle voordelen. die sporten met zich meebrengt. Wij hopen dan ook dat u optimaal gebruik gaat maken van deze regeeling en wensen u veel sportplezier toe.

Mocht u nog vragen hebben over het gebruik van de Stadspas, dan kunt u de informatie vinden op https://stadspas.apeldoorn.nl. Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij al uw vragen en opmerkingen.

Share Button
Categorie:

Commententaren zijn gesloten.