Volleybal

Volleybal voor jong en oud!

Bij ons zijn jong en oud (van 6 tot 99 jaar!) héél welkom, en wordt er met veel plezier gesport. Je kunt kiezen voor recreatief volleybal, maar het is ook mogelijk om aan de competitie mee te doen.

Jeugd
Van 6 tot 12 jaar leer je spelenderwijs volleybal door middel van “Cool Moves Volley”, waar elk jaar het spelletje wordt uitgebreid totdat je uiteindelijk ècht volleybal speelt. Daarna speel je volleybal volgens de spelregels van het volwassenen-volleybal, met oplopende nethoogtes, in de C- (12-13), B- (14-15) of A-jeugd (16-17 jaar).

Senioren
Competitie: Volwassenen nemen met veel plezier deel aan de NeVoBo-competitie op verschillende niveaus.

Recreanten: We hebben 3 recreantengroepen, die op hun trainingsavond lekker onderling een partijtje volleybal spelen, en op vrijwillige basis deelnemen aan de recreantencompetitie van de NeVoBo.

 

Aankomende evenementen

mei
28
vr
Algemene Ledenvergadering (ALV) @ Online
vr 28 mei 19:30 - 21:30 uur
Eerste digitale ALV ivm Corono-situatie. 19.30 uur inloop (om voor iedereen de technische aanloopproblemen te kunnen oplossen), 20.00 uur start vergadering. Aanmelding vereist via deze datumprikker-weblink.   Vergaderstukken: AgendaALV.mei2021 definitief 4. NotulenALV.2020 5. Besluitvorming samensmelting Primavo/DIO-Volleybal

Eindrapportage Vooronderzoek Samenwerking DIO-Volleybal en Primavo v1.0 Samenwerkingsovereenkomst definitief ondertekend met bijlage

6. Jaarverslag 2020 7. Financiele stukken ALV DIO 2021  
Categorien:
Dans
Gymnastiek
Jeugdcommissie
Judo
Volleybal
jun
21
ma
Vergadering hoofdbestuur @ Digitaal
ma 21 juni 20:00 - 22:00 uur
Categorien:
Dans
Evenementen
Gymnastiek
Jeugdcommissie
Judo
Volleybal

Jaarlijks wordt het seizoen afgesloten met een leuk onderling toernooi (zie foto), en we zijn actief in het organiseren van volleybaltoernooien voor onze omgeving, bijv. Ugchelens buurtvolleybaltoernooi en het schoolvolleybaltoernooi.

Wil je meer informatie of een paar keer vrijblijvend meedoen, mail dan naar volleybal@dio-ugchelen.nl.

108