Jazzdance

Gezellig samen dansen

Kun jij niet stilzitten en houd jij van dansen? Kom dan eens een kijkje nemen. Samen dansen we op leuke muziek. Voor iedereen die wil en kan, van jong tot oud is er een dansgroep. Geen enkele danseres is goed of slecht. Als je maar houdt van dans, muziek en er ongelofelijk veel plezier aan beleeft. 

 

Jz-Move It groep 2013

 

Aankomende evenementen

mrt
9
za
D(ance) I(t) Y(ourself) doet mee aan MDC Dance Event, Vaassen. @ De Wieken
za 9 maart 19:30 - 21:30 uur
DIY gaat meedoen aan hun eerste demo op 9 maart in Vaassen. Helaas zijn de kaarten uitverkocht. Mocht je heel graag willen gaan kijken, geef je wel op want MDC heeft een reservelijst. Dames, heel veel plezier!!!!!!!!
Categorien:
Jazzdance
mrt
16
za
Een magische nacht @ Ugchelens belang
za 16 maart 19:00 - 10:00 uur
Categorien:
Evenementen
Gymnastiek
Jazzdance
Jeugdcommissie
Judo
Volleybal
apr
5
vr
Algemene Ledenvergadering (ALV) @ Locatie volgt.
vr 5 april 20:00 - 22:00 uur
Locatie volgt.
Categorien:
Evenementen
Gymnastiek
Jazzdance
Judo
Volleybal
apr
13
za
Diverse groepen van DIO Dans doen mee aan Dance Rythm, Zutphen @ Sporthal 'de Hanzehal'
za 13 april 13:00 en 19:00 uur
Op 13 april zullen de Stars, Jump & Dance en So What een spetterend optreden geven op Dance Rythm in Zutphen. Zoals elk jaar gaan ze hun uiterste best doen om te schitteren op het podium. Jump & Dance zullen samen met So What en een groep van KDO het hele podium vullen om met zijn allen een geweldige show te geven. Let op, er is een middag en avond voorstelling, wil je kaarten kopen, zorg dan dat je de juiste hebt. Dansers en trainsters, heel veel succes.
Categorien:
Jazzdance
jun
22
za
Bijna heel DIO Dans doet mee aan het CPM op 22 juni @ Orpheus
za 22 juni
Het is een vast item in de agenda. Het optreden op de Culturele Plein Markt van Apeldoorn. Van de Mini Stars tot DIY zullen weer Orpheus laten zien wat dansen is.  Tijden volgen nog, maar noteer vast de datum. Toegang is gratis.
Categorien:
Jazzdance