Gymnastiek / freerunnen

Gezellig samen gymmen, turnen en freerunnen

Ben jij op zoek naar een gymnastiekafdeling waar plezier hoog in het vaandel staat? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Iedereen is bij ons welkom, zowel jong als oud! Het gaat erom dat we op een leuke en gezellig manier sporten. Prestatie is niet het belangrijkste, we vinden het belangrijk dat jij er plezier in hebt. Bij ons is er respect voor een ander en gaan we op een vertrouwde manier met elkaar om. Onze afdeling gymnastiek bestaat uit drie groepen, namelijk: een recreatiegroep, een selectiegroep en een groep freerunners.

Voor freerunnen hebben we een groep voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Je leert hier om je zo snel mogelijk te verplaatsen over verschillende objecten.

De selectiegroep van de afdeling gymnastiek traint twee keer per week en doet mee aan regionale wedstrijden. Op de foto de selectiegroep (eind 2016).

Voor de allerkleinsten bieden wij het Nijntje beweegt diploma. Een beweegprogramma voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar. Onze speciaal getrainde train(st)ers zorgen ervoor dat peuters en kleuters door gevarieerde oefeningen en spelletjes op een leuke manier leren bewegen.

dsc_2183

 

 

Aankomende evenementen

mrt
16
za
Een magische nacht @ Ugchelens belang
za 16 maart 19:00 - 10:00 uur
Categorien:
Evenementen
Gymnastiek
Jazzdance
Jeugdcommissie
Judo
Volleybal
apr
5
vr
Algemene Ledenvergadering (ALV) @ Locatie volgt.
vr 5 april 20:00 - 22:00 uur
Locatie volgt.
Categorien:
Evenementen
Gymnastiek
Jazzdance
Judo
Volleybal