Gymnastiek / freerunnen

Gezellig samen gymmen, turnen en freerunnen

Ben jij op zoek naar een gymnastiekafdeling waar plezier hoog in het vaandel staat? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Iedereen is bij ons welkom, zowel jong als oud! Het gaat erom dat we op een leuke en gezellig manier sporten. Prestatie is niet het belangrijkste, we vinden het belangrijk dat jij er plezier in hebt. Bij ons is er respect voor een ander en gaan we op een vertrouwde manier met elkaar om. Onze afdeling gymnastiek bestaat uit drie groepen, namelijk: een recreatiegroep, een selectiegroep en een groep freerunners.

Voor freerunnen hebben we een groep voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Je leert hier om je zo snel mogelijk te verplaatsen over verschillende objecten.

De selectiegroep van de afdeling gymnastiek traint twee keer per week en doet mee aan regionale wedstrijden. Op de foto de selectiegroep (eind 2016).

Voor de allerkleinsten bieden wij het Nijntje beweegt diploma. Een beweegprogramma voor kinderen tussen de 3 en 6 jaar. Onze speciaal getrainde train(st)ers zorgen ervoor dat peuters en kleuters door gevarieerde oefeningen en spelletjes op een leuke manier leren bewegen.

dsc_2183

 

 

Aankomende evenementen

jan
27
za
Turnen: 1e plaatsingswedstrijd 5e en 6e divisie onderbouw D2 + D3 @ Ede
za 27 januari
Deze plaatsingswedstrijd wordt georganiseerd voor S.V. Exalto Lunteren In deze plaatsingswedstrijd turnen onderbouw turnsters (instap, pupil1, pupil2 en jeugd1) uit de 5e en 6e divisie van verschillende verenigingen.
Categorien:
Evenementen
Gymnastiek
Gymnastiek - dames
mrt
3
za
Turnen: 2e plaatsingswedstrijd 5e + 6e divisie bovenbouw @ Putten
za 3 maart
In deze wedstrijd turnen bovenbouw turnsters (jeugd2, junioren en senioren) uit de 5e en 6e divisie van verschillende verenigingen.
Categorien:
Evenementen
Gymnastiek
Gymnastiek - dames
mrt
10
za
Turnen: 2e plaatsingswedstrijd 5e + 6e divisie & D2 + D3 @ Barneveld
za 10 maart
In deze plaatsingswedstrijd turnen onderbouw turnsters (instap, pupil1, pupil2 en jeugd1) uit de 5e en 6e divisie van verschillende verenigingen.
Categorien:
Evenementen
Gymnastiek
Gymnastiek - dames
apr
6
vr
Algemene Ledenvergadering
vr 6 april 20:00 - 22:00 uur
De Algemene Ledenvergadering wordt gehouden in De Duiker. Alle leden zijn van harte welkom. Na afloop is er tijd voor een drankje en een praatje.
Categorien:
Evenementen
Gymnastiek
Jazzdance
Judo
Volleybal
apr
14
za
Turnen: wedstrijd Pre Instap GM1 @ Beekbergen
za 14 april
Categorien:
Evenementen
Gymnastiek
Gymnastiek - dames