Sponsors/donateurs

Sinds enkele  jaren worden de sportsubsidies volledig afgebouwd. Daarom is het voor DIO-Ugchelen belangrijker dan ooit geworden om inkomsten via sponsoring en donateurs te verwerven. Alleen daarmee kan de sport in Ugchelen,  essentieel voor het welzijn en de sociale ontwikkeling, toegankelijk en betaalbaar blijven voor de leden.

Dus als je deze bloeiende vereniging een warm hart toedraagt, of meer in het algemeen de toegankelijkheid van de sport ondersteunt, meld je dan als sponsor of donateur!

 

Donateur worden

Donateur worden kan al vanaf €10,- per jaar, waarvoor je onder andere een vrijkaart krijgt voor de uitvoering, en op de hoogte wordt gehouden over de aansprekende gebeurtenissen in de vereniging. Bij donaties vanaf €25,- per jaar ontvang je twee vrijkaarten voor de uitvoering.

Meld je aan bij secretaris@dio-ugchelen.nl

 
Sponsor worden

DIO-Ugchelen neemt een prominente plaats in in het dorp Ugchelen en omstreken. DIO-Ugchelen heeft ongeveer 200 leden. Daarom kan sponsoring van DIO-Ugchelen zeer aantrekkelijk zijn om naamsbekendheid verder te vergroten. We hebben de volgende sponsormogelijkheden:

  • Geldelijke sponsoring in verschillende gradaties (goud, zilver en brons) waar verschillende tarieven en tegenprestaties bij horen
  • Kledingsponsoring
  • Sponsoring in natura 

Via de website kan de sponsor ook gerichte acties voor de leden van DIO-Ugchelen aanprijzen.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met secretaris@dio-ugchelen.nl voor een oriënterend gesprek over de mogelijkheden.

 

Onze sponsors
S4cloud hires rabobank
Tara