Sinterklaas bracht een super leuk bezoek aan DIO!

Op zaterdag 24 november was het weer zover, Sinterklaas kwam met een paar pieten naar DIO toe! Om 10 uur waren alle kinderen aanwezig en kon het feest beginnen. Er was alleen een klein probleem, de pepernoten waren bijna op. De pieten zeiden dat Sinterklaas pepernoten had laten bakken bij de bakker maar er was nergens een bakker te vinden en laat staan pepernoten. Dus ze moesten samen met de kinderen op zoek naar de bakker. Heel hard zingen dus! Misschien zou die ons daardoor kunnen vinden. En ja hoor daar kwam de bakker aan, eens horen wat hij te vertellen had. De bakker vertelde dat zij hier naartoe was gekomen maar de pieten zeiden dat zij naar het pietenhuis had moeten komen. Maar nu hij toch hier is waar was Sinterklaas dan? De pieten stelden voor om buiten te gaan kijken, en zodoende ging iedereen naar buiten. Hier was Sinterklaas ook niet, misschien kon Sinterklaas ons ook al niet vinden dus gingen we ook voor hem zingen en daar kwam Sinterklaas ook aan, op de koets.

Nu eindelijk iedereen er was kon het feest pas echt beginnen! De kinderen voerde stukjes op voor de sint en hebben liedjes gezongen. Sinterklaas moest al gauw weer weg want hij had nog een hoop te doen voor 5 december. Gelukkig bleven de pieten wel. In groepjes zijn de kinderen de rest van de spelletjes doen. Er was een springkussen, een pietenparcours en er werd op het dak geklommen en er weer vanaf gegleden.

Toen iedereen alle spelletjes hadden gedaan kwamen de pieten nog met een verrassing. Na deze leuke ochtend met een hoop lekkers en Sinterklaas hadden de pieten voor iedereen nog een klein cadeautje meegenomen. Al met al was het Sinterklaasfeest een groot succes en willen wij de Sint en zijn pieten heel erg bedanken dat hij langs kwam.

 

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.