Nieuwjaarsborrel, altijd gezellig.

De nieuwjaarsborrel was weer gezellig dit jaar! Ook dit jaar waren we van harte welkom bij café Back in Town. Met een hapje en een drankje hebben we geproost op het nieuwe sportjaar. 

Van alle afdelingen was wel iemand aanwezig. Maar volleybal was als vanouds het best vertegenwoordigd. De jeugdcommissie was zelfs in volle omvang gekomen. 

Een aantal leden werd speciaal in het zonnetje gezet:

Martijn Willemsen, jarenlang onderdeel en voorzitter van de jeugdcommissie heeft besloten te stoppen. Wel blijft hij op de achtergrond betrokken als vrijwilliger bij de jeugdcommissie. En gelukkig blijft hij ook trainer bij de afdeling gymnastiek. 

Henk van Bruchem is 30 jaar ‘bij de zaak’, onderdeel van het meubilair in het heren-1 team. Met zijn snoeiharde aanval op midden verrast hij menig tegenstander.

Ton Ruiter (ook één van de basisspelers van heren-1) is zelfs al 30 jaar lid. Hij kon zelf helaas niet aanwezig zijn vanwege de voorbereidingen van zijn eigen verjaardag een dag later. 

De volgende nieuwjaarsborrel staat alweer (voor nu nog even met potlood)  genoteerd in de agenda voor 12 januari 2019.

Het bestuur wenst iedereen die niet aanwezig kon zijn bij deze gezellige nieuwjaarsborrel het allerbeste voor 2018. Laat het een mooi en sportief jaar worden.

 

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.