Nieuw seizoen van Jazzdance vol nieuwe uitdagingen

Wat heerlijk! Na een zomer vol zonnenschijn zijn we klaar voor een seizoen met nieuwe uitdagingen.

Deze week galmt er weer muziek door de Klingelbeek en voor het eerst dit jaar ook uit de Angerenstein!

Dinsdag beginnen  Jump&Dance (17:00-18:00), So What (18:00-19:00) onder leiding van Chantal. Om 20:00 t0t 21:00 zijn Dames recreatief onder leiding van Carla aan de beurt om de Klingelbeek te vullen met muziek.

Onze nieuwe groep 16 + (er komt snel een echte naam) gaat ook dinsdag van start in de Angerenstein om 20:00 onder leiding van Daisy en ze hebben er zin in!

Donderdag staan de jongste groepen weer te stralen in de Klingelbeek. De Mini Stars (16:00-17:00), Dancing Stars (17:00-18:00) onder leiding van Marit met vaste invalster Margreet. Gevolgd door de Stars (18:00-19:00) onder leiding van Veerle.

Ook dit seizoen hebben dansplezier van 3 tot …… jaar! Mocht je willen ontdekken of het leuk is (en dat is het), trek je sportkleding aan en stap naar binnen. Ervaring is niet nodig, alleen maar plezier!

Dit seizoen gaan we ook opzoek naar een nieuw gezicht van de afdeling Jazzdance. Onze huidige voorzitster wil meer achter de schermen aan de slag. Daarom zijn we opzoek naar iemand die haar wil vervangen. Weet u iemand die daarvoor geknipt is, of denkt u dat lijkt me leuk of heeft u vragen wat het inhoud dan kun u contact opnemen met jazz@dio-ugchelen.nl. 

 

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.