Mini uitvoering Jazzdance werd een mooi feestje

Op donderdag 11 december heeft een groot deel van de groepen van Jazzdance hun mooiste dansen laten zien aan ouders en belangstellenden.

De voorzitster heette iedereen welkom en had nog wat huishoudelijke mededelingen.

De trainsters openden het dansspektakel en lieten zien dat even een dansje doen niet zo makkelijk gaat.

Daarna was het de beurt aan de groepen en ze kwamen allemaal voorbij. De Dancing Stars als prinsessen, danseressen en cowgirls. Maar liefst 3 korte optredens zetten ze neer.

De Stars waren flitsend in het zwart met knalroze outfits en die danste de tweede weer de sterren van de hemel.

De Jump & Dance deden hun naam echt eer aan en we hebben geen spoortje zenuwen gezien en ja hoor ook zij deden dat twee keer in een uur.

Just Dance liet in hun korte spijkerbroeken zien dat het inderdaad gewoon een kwestie is van dansen en dat deden ze later in hun zwarte outfits nog even dunnetjes over.

De Different (vroeger Move-It) is een kleine groep meiden die laten zien dat je met een klein aantal enthousiaste meiden een geweldig energiek optreden kan geven.

Een klein groepje van de Impulz (18+) lieten een staaltje moderne dans zien. Waarna ze met de dames van Different nog een keer aan bod kwamen

Na afloop kregen de dansers wat te drinken en een kleinigheidje als dank en waardering voor hun inzet want zonder hun had dit nooit zo’n leuke avond geworden.

Ik kan alleen vanuit mezelf spreken en ik heb genoten een uur lang. En volgens mij iedereen die in de zaal aanwezig was. De voorzitster liet doorschemeren dat we dit vaker gaan doen dus hou de site in de gaten mocht je dit feestje gemist hebben.

Share Button

Commententaren zijn gesloten.