Mini Demo Jazzdance weer groot feest

Afgelopen donderdag was het weer zover. Onze danseressen en dansers lieten weer eens zien dat dansen vooral gaat om plezier hebben. En dat hadden wen. Het publiek heeft weer genoten en wij lopen de eerste tijd naast onze schoenen van trots. Het was weer geweldig om te organiseren en een plezier om iedereen te zien genieten. Oud en jong we zijn er voor iedereen.

We zijn de laatste tijd op zoek naar een “vaste” hulpouder. 1 moeder heeft zich aangemeld en 1 moeder gaf aan af en toe wel wat te willen doen. Beide dames, we zijn hier heel blij mee! 

We kunnen wel een heel verhaal schrijven over hoe leuk het was, maar beelden spreken beter dan woorden (en de inspiratie is een beetje op). Dankzij Albert van Dam beschikken we over mooie foto’s dus laten we genieten van de beelden.

Voor So What, Jump&Dance, Different/Impulz, Dames Recreatief en Danz! is er nog 1 les. Voor alle leden die op donderdag les hebben is er vanwege allerlei kerstfeesten besloten geen les te geven. We zien iedereen weer na de kerstvakantie. Fijne feestdagen van ons allemaal.

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.