Mini Demo Jazzdance een gezellig feestje!

Vanavond was het dan weer zover. We kunnen bijna van een traditie spreken en gezien de geweldige opkomst van ouders, opa’s, oma’s, zusjes, broertjes en andere belangstellenden zullen we ons best doen het nog een keer te organiseren.

Aan het begin van de avond werden de kadootjes uitgereikt aan de leden die 15 Grote Club Actie loten of meer verkocht hadden.

Daarna konden de voetjes van de vloer en werd de mini demo geopend door de allerkleinste danseressen, de Dancing Stars. Eén danseres vond het toch wel eng en heeft een prive show gegeven voor haar mama. Ook prima, bij ons gaat het om het plezier. Daarna hebben de Stars hun naam eer aangedaan en die gingen helemaal los. Onze Jump & Dance lieten zien wat dansen is. We hebben een geheime tussengroep van 11 jaar en die deden het uiteraard ook geweldig.

We hebben ook de Just Dance in actie gezien en o wat kunnen die meiden dansen en het ziet er zo makkelijk uit. Maar probeer het maar eens na te doen. Dat is echt niet  makkelijk. De Impulz was helaas niet compleet, maar dat maakt niets uit want die dames dansen voor 10. Ze hebben aan de jongere leden laten zien waarom ze al die ingewikkelde dingen moeten doen en wat ze kunnen bereiken.

Van K3 tot echte Jazzdance, van kleine groepen tot een mega grote groep het is allemaal voorbij gekomen en het zag er geweldig uit.

Wil je nog even nagenieten? Klik hier voor de foto’s.

Alle danseressen, trainsters en uiteraard het publiek, bedankt voor de leuke avond en hopelijk tot de volgende mini demo.

 

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.