Mini Demo DIO-Jazzdance was weer een feestje!

Bij de Jazzdance sluiten we 2018 af met een gezellig feestje. Daisy Vergeer begon met het rond delen van kerstkransjes. Daarna kondigde ze aan dat zij vanaf nu het voorzitterschap van de Jazzdance van Jeannette van de Meij overneemt. Daisy danst zelf al vanaf haar 7 de bij DIO, geeft al tijden les bij DIO. Iemand die DIO snapt, maar ook binnen de Jazzdance iedereen kent. Achter de schermen is en wordt er hard gewerkt door het team zodat Daisy zo snel mogelijk maar vooral zo goed mogelijk de rol kan vervullen en hopelijk tijdens de ledenvergadering in april officieel onze voorzitter wordt.

Er was nog een prijsje voor het best verkopende lid van de Grote Club Actie. Dat was Lisanne Vakkert, ze had maar liefst 17 loten verkocht en was heel blij met haar kadoo bon.

Daarna ging de radio aan en kon er begonnen worden. Laten we eerlijk zijn, mededelingen horen erbij, maar we kwamen voor de show.

De Stars begonnen de show, altijd lastig om het spits af te bijten, maar als ze muziek horen zijn alle zenuwen vergeten en wordt er gewoon gedanst. De Mini Stars (elke keer zooooo leuk en schattig) volgden daarna. Daarna kwam So What met een ontzettend leuke blonde jongen Sem. Daarna volgde de Dancing Stars die een musical dans deden. Dit was een vrij nieuwe dans maar het zag er heeeeel goed uit. Bij Jazzdance geven we sinds kort ook musicaldansen en de kinderen vinden het erg leuk.

Jump&Dance, wat een verschil met de Dancing Stars, maar wat zijn ze goed. De Mini Stars maakte zich klaar en opeens ging het licht uit. Ze dansten met waxine lichtjes op een liedje van Klaas Vaak en het was betoverend, je droomde helemaal weg. Veerle de trainster van de Stars had met haar groep nog een dans klaar en geweldig, energiek en met veel vuur. Chantal vindt het fijn om groepen samen te smelten en hoe groter de groep hoe beter, dus de finale was voor So What samen met Jump&Dance…….

Maar opeens bleek dat niet het einde, een paar leden van DIY (Dance It Yourself) Thera, Veerle en Daisy lieten even zien hoe je een leuke kerstdans kan dansen. Zij zijn onderdeel van onze nieuwe groep en wat naamsbekendheid kan geen kwaad. De dans was zo aanstekelijk dat eerst de mini stars aan de zijkant begonnen mee te dansen en langzaam dachten nou we kunnen ook wel meedoen en gingen steeds verder de dansvloer op. Wacht dachten de andere groepen, wij willen ook meedoen. Ze vroegen het en hup doe maar mee. Dat was niet tegen dovemansoren en al snel stonden daar al onze aanwezige leden mee te doen. Net alsof het zo hoorde. 

De hele Demo was DIO Jazzdance, plezier in het dansen, nieuwe dingen, groepen die samen dansen en een spontane kerstdans. Een peutertje die continu mee wilde doen, maar nog even moet wachten tot ze oud genoeg is. Zelf vond ze wel dat het kon, maar papa had haar in de smiezen. 

We wensen iedereen een fijne kerstvakantie en een goed uiteinde. Tot ziens in het nieuwe jaar 2019!

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.