Maak kennis met de Roadtrippers van 2019

Ben jij net als wij nieuwsgierig wie er dit jaar gaan roadtrippen?

Maak dan NU kennis met de leiding die mee gaat op DIO Kamp 2019!

 

konnichiwa

Ik ben Dennis Wensink, 25 jaar jong. In het dagelijks leven ben ik vooral aan het sporten. Ik help met de judolessen op de woensdagavond bij DIO en de rest van de week help ik bij Sakura met de lessen. Zelf volg ik daar ook lessen judo en jujitsu. Ik ben al 20 jaar lid van DIO en het langst zittende lid van de afdeling judo. Ik kijk uit naar mijn 7e kamp en hoop dat jij weer uitkijkt naar de foto’s van het kamp.

 

Hoihoi! Mijn naam is Youandi Bos en ik ben 36 jaar. Sinds vier jaar woon ik in Apeldoorn met mijn vriend en onze twee zoontjes. 

Als kleuter en tiener heb ik bij gym gezeten van DIO en vanaf m’n 11e ging ik assisteren. Na een paar jaar nam ik de recreatiegroepen over. Tijdens mijn studie werd de Jeugdcommissie opgericht en daar ben ik toen actief in geweest. 

Na een aantal DIO-loze jaren (iets met aan de andere kant van het land wonen en werken) sta ik nu met Anne voor de turnselectie en met Martijn doe ik de freerungroep. 

Ik werk als leerkracht op een voltijdshoogbegaafden afdeling voor groep 8. Een van de leukste dingen vind ik dan ook kamp. En ook dit jaar heb ik het geluk dat ik mee kan en ga met DIO-kamp. Ik mag al een weekje eerder de sfeer proeven met mijn klas, om daarna er weer een heel gezellige week met DIO ervan te maken. Tot ziens in oktober!

 

Hoi! Ik ben Veerle Willems, 27 jaar oud en werk al jaren met veel plezier bij Het Kaaslokaal. 

Van mijn 9e tot 16e heb ik bij DIO gedanst. Na een paar jaar weg te zijn geweest, ben ik nu sinds 5 jaar weer lid. Inmiddels geef ik ook bijna 2 jaar dansles aan de stars!

In 2017 ben ik voor het eerst mee geweest op DIO kamp als leiding. Dat was zo’n leuke week dat ik daarna meteen lid ben geworden van de jeugdcommissie. Vorig jaar was kamp weer net zo leuk en ook dit jaar heb ik er weer heel veel zin! Tot in oktober allemaal!!

 

Hoi! Ik ben Danika Streppel, 21 jaar oud. Ik ben momenteel een 4e jaars studente ruimtelijke ontwikkeling in Deventer. Ik ben al jaren lid van DIO en dans daar met veel plezier, daarnaast ben ik ook lid en secretaris van de jeugdcommissie. Dit jaar wordt mijn 9e kamp alweer, ik ben eerst twee jaar mee geweest als lid en ga nu voor de 7e keer mee als leiding. Ik heb onwijs veel zin in oktober!

 

Hee allemaal, mijn naam is Anne Zeldenrijk, 23 jaar en ik ben juf in Apeldoorn. Sinds mijn 7e ben ik al lid bij DIO: bij de afdeling gymnastiek, dansen en de jeugdcommissie. Ik assisteer sinds mijn 12e bij de gym- en selectielessen, en sinds 2013 ben ik de trainster van de turnselectie wat ik met onwijs veel plezier doen. Ik ga sinds kind af aan al mee op kamp en sinds mijn 16e ben ik ook betrokken als leiding bij de kampen. Heb jij er ook al zo’n zin in om mee te gaan op roadtrip? Ik zie je in de herfstvakantie!

 

 

Heihoi! Ik ben Anne Wilbrink, 17 jaar en ik ben dit jaar begonnen aan 5 HAVO. Ik heb jaren met plezier gevolleybald bij DIO en ik ben nu ook al een aantal jaren lid van de Jeugdcommissie. Ook ben ik al zo vaak mee gegaan op kamp, dat ik de tel kwijt geraakt ben, echter wordt dit mijn eerste jaar als leiding. Ik heb er super veel zin in! Ik hoop jullie ook!

 

 

DIO-Kamp, een begrip bij velen. Bij mij ook. Ik ga namelijk al een tijdje mee en ook dit jaar ben ik weer van de partij. Ik ben Martijn Willemsen en ben nu 24. Bij Dio ben ik actief bij de afdeling gym/freerunnen. Ik geef training aan de jongens, meisjes selectie en de freerunners. Ook ben ik lang lid geweest van de jeugdcommissie. Ik ben al lid van Dio sinds ik 6 jaar oud was. Kortom, ik ben al lang betrokken bij DIO-Ugchelen. Ik ga al 8 jaar mee als leiding op kamp. Buiten Dio werk ik bij PinkRoccade GGZ. Hier help ik aan de ontwikkeling van het elektronisch patiëntendossier. Hopelijk zie ik jullie allemaal op kamp!

 

Hoii Ik ben Yara Streppel, 17 jaar oud. Ik zit in het eerste jaar van de opleiding ruimtelijkvormgever in Zutphen. Op mijn 8e ben ik begonnen bij DIO met Gym. Even later ben ik doorgestroomd naar de selectie. Toen ik naar de middelbare school ging ben ik gestopt met turnen. Maar 2 jaar later ben ik terug gekomen om training te geven wat ik nu al weer 3 jaar doe. Na het turnen heb ik 2 jaar gedanst en daarna heb ik een jaartje gevolleybald. Dus ik heb bijna afdelingen wel gehad🙃 Sinds dit jaar ben ik ook lid van de jeugdcommissie. Dit wordt mijn 9e kamp alweer😱 en het 2e jaar als leiding waar ik super veel zin in heb!

 

Heii, ik ben Julia van de Hel en ik ben 17 jaar. Doordeweeks moet ik gewoon naar school, maar in mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken. Daarnaast turn ik 2 keer in de week bij de turnselectie van DIO. Ik ga dit jaar voor het eerst mee op kamp, het is voor mij dus allemaal nog nieuw, maar ik heb er onwijs veel zin in!

 

Hoii! Ik ben Thera Jansen, 19 jaar oud, en ik kijk erg uit om voor de 3e keer mee te gaan als kampleiding. Vroeger ging ik al mee als kind, wat het voor mij extra leuk maakt om nu leiding te zijn. Ik studeer momenteel met veel plezier Interior design & Styling aan de Jan des Bouvrie academie in Deventer en werk bij De Apenheul. Ik dans al ruim 10 jaar bij DIO en zit sinds 2014 bij de jeugdcommissie.

 

Hooi, ik ben Mees van den Berg. Ik ben 17 jaar en door de weeks studeer ik technische informatica in Enschede. Ik judo al sinds kleins af aan bij DIO. Ook ben ik lid van de jeugdcommissie! Ik ben 2 jaar mee geweest op kamp en nu dit jaar voor het eerst als leiding. Ik heb super veel zin in de leuke week die komen gaat!

 

Hey! Ik ben Sabine Teunissen, 18 jaar en dit jaar ga ik voor het eerst mee als kamp leiding! Het is daarentegen niet mijn eerste kamp jaar, want ik ben al meerdere jaren mee geweest als lid. De sport die ik bij DIO volg is het geweldige volleybal. Dit doe ik op de maandag bij de MA1 en op diezelfde dag help ik met trainen bij de teams ervoor. Buiten DIO ben ik nu bezig met mijn eerste studiejaar. Ik volg de studie Theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Ik heb al super veel zin om jullie allemaal te zien op kamp! Tot snel!

Zoals je leest heeft alle leiding er onwijs veel zin in. Een aantal nieuwe en oude gezichten gaan mee op kamp, jij ook? Geef je dan nog snel op!

Share Button

Commententaren zijn gesloten.