Koningsspelen

Het is al weer even geleden, maar we kijken nog steeds met veel plezier terug op de koningsspelen van 2019. Op basisschool de Bouwhof in Ugchelen, hebben we van DIO 2 workshops dans en volleybal gegeven. Volleybal was voor de groepen 5 t/m 8, en dansen voor de jongere groepen 1 t/m 4. En wat hebben ze mooi gedanst allemaal!
Deze feestdag was ’s ochtends natuurlijk al geopend met de pasapas. En na het ontbijt kwamen eerst de jongste groepen 1 en 2 dansen. Na 45 minuten werd er gewisseld met tennis, en kwamen de groepen 3 en 4.
Maar voordat je kan dansen moet er altijd even opgewarmd worden. Met z’n allen hebben we nog eens de pasapas gedaan, wat kent iedereen die goed zeg! Na de opwarming hebben we een echte dans geleerd op het liedje lentekriebels van Kinderen voor Kinderen. Het oefenen ging zo snel en goed dat beide groepen het hele dans kenden aan het eind wat de workshop! Tussendoor was er uiteraard tijd voor het lievelingsdansspelletje van de leerlingen: de stopdans. Ook hier kwamen de leukste dansmoves voorbij! Na nog een paar keer op lentekriebels gedanst te hebben was de workshop alweer voorbij. Wat hebben jullie allemaal mooi gedanst, petje af!
We hopen dat jullie allemaal net zo genoten hebben als wij! Van de juffen hoorden we al dat het dansje nog wel een gedaan wordt in de klas als de muziek aan staat!

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.