Voorjaarsactiviteit – LASERGAMEN

LASERGAMEN!

Hoi DIO-leden,

Op zaterdag 14 maart 2020 is het zo ver, met veel andere DIO leden tussen de 8 en 16 jaar, gaan wij de trainingshal bij het Sprengeloo op zijn kop zetten!

WAT IS HET?

Lasergamen is een spel waarbij twee groepen strijden om de winst. In teams moet je zorgen dat je het andere team zo snel mogelijk ‘afschiet’, door lichtstralen. In een zaal vol met obstakels is dit nog lastiger dan je denkt, durf jij het aan?

WIE ORGANISEERT HET?

Het lasergamen wordt georganiseerd door de jeugdcommissie. Heb je vragen? Mail dan even naar jeugdcommissie@dio-ugchelen.nl.

WIE MOGEN ER MEE?

Alle leden van DIO-Ugchelen (maakt niet uit welke afdeling) en tussen de 8 en 16 jaar bent bij aanmelden of bij aanvang van het spel.

Het lasergamen is het leukst als je niet alleen mee gaat, maar samengaat met je vrienden van DIO.

WANNEER EN WAAR IS HET LASERGAMEN?

Het lasergamen is op zaterdagavond 14 maart van 19uur tot 21uur. De zaal gaat open om 18.50uur. Zo kunnen we direct om 19uur beginnen met spelen. Maar let op, eerder dan dat gaan de deuren niet open.

Het spel vindt plaats in de trainingshal bij het Sprengeloo aan de Prinses Beatrixlaan 10.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET LASERGAMEN?

Deelname aan het lasergamen kost maar €2. Dit dient contant betaald te worden bij start van de activiteit. Wij zorgen dan voor drinken en iets lekkers.

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN

Specifieke informatie met betrekking tot hoe laat, waar het lasergamen begint, etc. ontvang je nadat je wij je aanmelding hebben ontvangen.

Je kan je hier aanmelden via de website.

Na aanmelden krijg je van ons binnen een week een bevestiging en verdere informatie omtrent de aanmelding. Heb je na een week nog geen bevestiging ontvangen? Mail dan naar jeugdcommissie@dio-ugchelen.nl.

Aanmelden kan tot en met 13 maart 2020. Geef je snel op!

 

VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt kan je met ons contact opnemen via jeugdcommissie@dio-ugchelen.nl.

Wij proberen binnen een week je mail te beantwoorden. Heb je na een week nog geen antwoord ontvangen? Mail dan nogmaals. Het kan zijn dat je mail niet goed is aangekomen.

 

VERSLAGEN VORIGE ACTIVITEITEN

Benieuwd naar eerdere activiteiten? Kijk dan naar onze vorige nieuwsberichten.

 

Tot ziens tijdens het lasergamen!

De jeugdcommissie.

Mis je nog wat op de site? Laat het ons dan weten via eerdergenoemd mailadres!