Voorjaarsactiviteit – Een Magische Nacht

EEN MAGISCHE NACHT!

Hoi DIO-leden,

Op zaterdag 16 maart 2019 is het zo ver, met veel andere DIO leden tussen de 8 en 16 jaar, gaan wij een hele magische nacht beleven!

WAT IS HET?

De magische nacht bestaat uit twee verschillende delen. Als de avond valt zullen wij beginnen met een waar avonturen spel, kun jij heel goed nadenken, ben je snel of gewoon heel lief en gezellig? Iedereen kan mee doen! Wie weet los jij ons raadsel in het bos wel op. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om te blijven slapen! Het is eigenlijk een soort mini kamp. Het slapen hoeft niet, je mag ook alleen mee doen met het spel.

WIE ORGANISEERT HET?

De magische nacht wordt georganiseerd door de jeugdcommissie. Heb je vragen? Mail dan even naar jeugdcommissie@dio-ugchelen.nl.

 WIE MOGEN ER MEE?

Je mag mee doen als je lid ben van sv D.I.O. Ugchelen (maakt niet uit welke afdeling) en tussen de 8 en 16 jaar bent bij aanvang van het spel.

De magische nacht is het leukst als je niet alleen mee gaat, maar samengaat met vrienden van DIO.

WANNEER EN WAAR IS DE MAGISCHE NACHT?

De magische nacht vindt plaats op 16 en 17 maart 2019. Het spel vindt plaats in het Ugchelens Belang. Het spel duurt van 19 uur tot 21 uur en als je blijft slapen, dan mag je op 17 maart om 10 uur weer opgehaald worden. Na opgave krijg je meer informatie over de activiteit en de locatie.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR DE MAGISCHE NACHT?

Het avond spel kost helemaal niets, maar blijf je slapen dan vragen wij €2,-. Dit is inclusief overnachting, eten en drinken.

WIE ZORGT ER VOOR HET ETEN?

Wij zorgen ervoor dat er genoeg te drinken en iets lekkers is tijdens het spel. Ook zorgen wij voor een lekker ontbijt op 17 maart. Je mag zelf eventueel een paar snoepjes meenemen.

REGELS

Wij zijn met elkaar weg voor de gezelligheid. Om dit zo te houden hebben wij enkele regels waaraan iedereen, ook de leiding, zich aan moet houden. De regels worden meegestuurd met de informatie.

SLAPEN

Wij zorgen voor een dak boven je hoofd, maar zelf moet je voor de rest zorgen. Zorg dus dat je een luchtbed oid mee neemt met een dekbed of slaapzak en kussen.

IK HEB MEDICIJNEN/ EEN ALLERGIE

Heb je medicijnen of een allergie? Dat is geen probleem. Geef van tevoren even aan welke medicijnen en/of allergieën je hebt. Aangezien deze nacht een andere setting is dan met een ander dagprogramma bestaat de kans dat je vergeet je medicijnen in te nemen. Om deze reden zijn je medicijnen tijdens de nacht in het beheer van de leiding. De leiding zal ervoor zorgen dat niemand vergeet zijn medicatie in te nemen.

Voor alle medicatie, vragen wij ouders een medicatielijst in te vullen. Deze lijst krijg je meegestuurd met de informatie voor de magische nacht en houden wij ook in bewaring.

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN

Specifieke informatie met betrekking tot hoe laat, waar de magische nacht begint, etc. ontvang je nadat je wij je aanmelding hebben ontvangen.

Je kan je hier aanmelden via de website. 

Na aanmelden krijg je van ons binnen een week een bevestiging en verdere informatie omtrent de aanmelding. Heb je na een week nog geen bevestiging ontvangen? Mail dan naar jeugdcommissie@dio-ugchelen.nl.

Aanmelden kan tot en met 13 maart 2019. Geef je snel op!

 

VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt kan je met ons contact opnemen via jeugdcommissie@dio-ugchelen.nl.

Wij proberen binnen een week je mail te beantwoorden. Heb je na een week nog geen antwoord ontvangen? Mail dan nogmaals. Het kan zijn dat je mail niet goed is aangekomen.

 

VERSLAGEN VORIGE ACTIVITEITEN

Benieuwd naar eerdere activiteiten? Kijk dan naar onze vorige nieuwsberichten.

 

Tot ziens tijdens de magische nacht!

De jeugdcommissie.

Mis je nog wat op de site? Laat het ons dan weten via eerdergenoemd mailadres!