Summer Vibes

SUMMER VIBES 2020

CORONA MAATREGELEN

Wij hopen dat DIO Summer Vibes veilig verloopt maar daar hebben we wel jullie hulp voor nodig en hopen daarbij op jullie begrip. Wij houden altijd alle maatregelen van het RIVM in de gaten en zullen handelen naar de laatste updates.

  • Wij vragen iedereen, die last heeft of krijgt van ziekteverschijnselen zoals verkoudheid, verhoging of verlies van reuk en smaak om thuis te blijven. Mocht je tijdens de speldag last krijgen van een van de verschijnselen dan zullen wij contact opnemen met een ouder/ verzorger om opgehaald te worden. Mocht iemand in hetzelfde huishouden last hebben van deze klachten, ook dan vragen we je voor de zekerheid om thuis te blijven. Mocht je vlak na Summer Vibes toch last krijgen van Corona gerelateerde klachten, laat het ons dan ook weten.
  • Alle leiding die 18+ is zal zo veel mogelijk rekening houden met de 1,5m afstand onderling en tot de deelnemers.
  • Bij entree van Summer Vibes, verlaten van Summer Vibes en meermaals tussendoor zullen wij de deelnemers vragen om de handen te desinfecteren dan wel te wassen.
  • Bij de drop off zullen de deelnemers worden opgevangen door de leiding. Ouders kunnen niet mee de locatie op. Er zal gewerkt worden met een kiss en ride systeem waarbij de leiding bij de auto of fiets de deelnemers zullen aanmelden en de betaling in ontvangst kunnen nemen. Wij vragen je, om de doorstroming zo goed mogelijk te laten verlopen, aan te rijden vanaf G.P. Duuringlaan.
  • Wij zullen gedurende de speldag, vooraf en daarna de handcontactpunten en wc’s uitvoerig schoonmaken.

Deelname aan DIO Summer Vibes is volledig op eigen risico.

Aan alle kinderen tussen de 8 en 15 jaar oud:

Dit jaar organiseren wij namens DIO Ugchelen iets nieuws. In de week van 24 tot en met 28 augustus zal Summer Vibes plaatsvinden. Een spel week voor jongeren in Ugchelen, georganiseerd door DIO.

Van maandag tot en met vrijdag hebben we elke dag leuke spellen waar je aan kan deelnemen. Je kunt ervoor kiezen om een ochtend mee te doen, een middag, een dag een paar dagen of de hele week. Meer informatie lees je hieronder.

Je kan je hier inschrijven voor Summer Vibes.

 

WIE ORGANISEERT HET?

Summer Vibes 2020 wordt georganiseerd door de jeugdcommissie van DIO Ugchelen. Jaarlijks organiseren zij verschillende dagactiviteiten voor de jeugd van DIO, zoals blacklight dodgeball en springen bij Street Jump tot het jaarlijkse DIO Kamp. Heb je vragen, wil je mee helpen organiseren of als leiding helpen tijdens Summer Vibes? Mail dan even naar jeugdcommissie@dio-ugchelen.nl.

 

WIE MOGEN ER MEEDOEN?

Iedereen tussen de 8 en 15 jaar oud die wil en kan mag mee doen met Summer Vibes. Of je nou lid bent van DIO of niet, in Ugchelen woont of daarbuiten.  Of je alleen komt of samen met je buren, broertje, zusje, vriendin of vriend. Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om deze zomer nog iets leuks te doen met vrienden en vriendinnen.

 

WANNEER EN WAAR IS SUMMER VIBES?

Summer Vibes wordt georganiseerd van maandag 24 augustus tot en met vrijdag 28 augustus 2020. Elke dag beginnen we om 10.00uur tot 12.00uur en van 13.00uur tot 15.00uur. Je kunt ervoor kiezen om de hele dag mee te doen of bijvoorbeeld een dagdeel. Ook is het mogelijk om bij ons over te blijven tussen 12.00uur en 13.00uur.

Summer Vibes vindt plaats in Ugchelen bij Ugchelens Belang, Bogaardslaan 81. Op dinsdag hebben wij bosdag en zullen daarom uitwijken naar het Leesten, op eigen gelegenheid.

 

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR SUMMER VIBES?

Omdat we een enorme leuke week voor jullie willen organiseren, zitten daar wel kosten aan verbonden.

Voor DIO leden* is de entree €2,- per dag, een dagdeel is €1.

Voor niet DIO leden is de entree €3,- per dag, een dagdeel is €1,50.

Ook is het mogelijk om een vibe kaart te kopen, deze geeft de hele week toegang:

Voor DIO leden is een vibe kaart €9,-.

Voor niet DIO leden is een vibe kaart €13,-.

Blijf je over? Dan is dat gratis.

Betalen kan alleen bij aanvang van het dagdeel. Betalen voor een vibe kaart kan op maandag ochtend. Betalen moet contant en gepast.

*Voor DIO leden hanteren we dat je per 1 juli 2020 ingeschreven staat op de ledenlijst van de vereniging, de afdeling van inschrijving maakt daarbij niets uit.

 

ETEN EN DRINKEN?

Uiteraard zorgen wij ervoor dat er iets te drinken zal zijn en af en toe een tussendoortje. Zorg er zelf wel voor om iets van een flesje drinken bij je te hebben.

Voor het overblijven geldt dat dat de lunch en het drinken zelf meegenomen moet worden.

 

SUMMERREGELS

Wij doen met elkaar de spelweek voor de gezelligheid. Om dit zo te houden hebben wij enkele regels waaraan iedereen, ook de leiding, zich aan moet houden. De regels worden dagelijks besproken.

Bij het niet correct naleven van de regels zullen wij genoodzaakt zijn om contact op te nemen met ouders of verzorgers en behouden wij ons recht om je naar huis toe te sturen.

 

EHBO/ BHV

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij onze vereniging en ook tijdens ons Summer Vibes. Het merendeel van de aanwezige leiding bezit een geldig EHBSO-certificaat.

 

PERSOONLIJKE ZAKEN

Wij willen niemand uitsluiten tijdens Summer Vibes, daarom is iedereen ook welkom. Mocht er echter iets zijn waarvan het voor de leiding handig is om het te weten, laat dit dan van tevoren bij aanmelding weten.

 

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN

Wij ontvangen graag je aanmelding van tevoren. Zo weten wij exact hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn. Op de dag zelf is het echter ook nog mogelijk om je aan te melden, daarvoor hebben wij wel bepaalde informatie van jou ouder/ verzorger nodig.

Specifieke informatie m.b.t. de locatie etc. wordt voor de start van Summer Vibes via de mail verstuurd, mits je vooraf bent aangemeld.

Houdt onze website en facebook in de gaten daarop zal ook regelmatig iets geplaatst worden over Summer Vibes.

Je kan je aanmelden via onze website. Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

Na aanmelden krijg je van ons binnen een week een bevestiging en verdere informatie omtrent de aanmelding. Heb je na een week nog geen bevestiging ontvangen? Mail dan naar jeugdcommissie@dio-ugchelen.nl.

Online aanmelden kan tot en met zondag 23 augustus 15.00uur. Daarna is het alleen nog mogelijk om je bij Summer Vibes aan te melden.

 

ANNULERING

Je hebt je opgegeven om mee te doen aan Summer Vibes maar kunt plotseling toch niet? Dat vinden wij heel jammer maar het kan natuurlijk gebeuren. Stuur dan zo snel mogelijk even een mailtje naar jeugdcommissie@dio-ucghelen.nl met als onderwerp ‘Afmelding Summer Vibes naam’.

 

VRAGEN, OPMERKINGEN OF BIJDRAGEN/SPONSOREN?

Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt kan je met ons contact opnemen via jeugdcommissie@dio-ugchelen.nl.

De leiding van Summer Vibes heeft de spelweek opgezet omdat wij het heel erg leuk vinden om iets te doen voor en met de kinderen uit onze omgeving. Maar een bijdrage of sponsoring is altijd heel erg welkom om de week nog leuker te maken. Mocht je geïnteresseerd zijn of de mogelijkheden willen bespreken. Neem dan ook contact op met jeugdcommissie@dio-ugchelen.nl

Wij proberen binnen een week je mail te beantwoorden. Heb je na een week nog geen antwoord ontvangen? Mail dan nogmaals. Het kan zijn dat je mail niet goed is aangekomen.

 

BENIEUWD NAAR WAT WIJ NOG MEER DOEN?

Neem even een kijkje op de website bij de jeugdcommissie of onder het nieuws, daar staan ook al onze verslagen van de eerdere activiteiten.