DIO-Kamp 2021

 

Hoi DIO-leden,

Het is weer tijd voor DIO-kamp! 

Ook al leven we in een rare tijd momenteel met het corona virus die de sportvereniging in zijn greep houdt. Toch hopen wij met velen van jullie dat wij in oktober DIO-Kamp 2021 kunnen starten. 

 

Wellicht is er kans dat DIO Kamp er dit jaar anders uit gaat zien dan andere jaren. Wij houden ons uiteraard aan de gestelde richtlijnen van het RIVM en houden ook de updates nauwlettend in de gaten. 

Dit houdt ook in dat als de overheid stelt dat het niet veilig is om tijdens de herfstvakantie op kamp te gaan met een grote groep, dat wij helaas moeten stellen dat DIO Kamp 2021 komt te vervallen. Mocht dit het geval zijn kan het voorkomen dat dit pas kort van tevoren wordt besloten. Wij besluiten in dat geval uiterlijk twee weken van te voren om het kamp af te gelasten. 

Wij hopen uiteraard dat DIO Kamp 2021 dit jaar door kan gaan, hopen jullie met ons mee? 

Dan nodigen alle DIO-leden, die tussen de 8 en 16 jaar oud zijn, uit om met ons mee op reis te gaan naar Tokyo om deel te nemen aan de olympische spelen. 

Je kan je hier inschrijven voor DIO-Kamp de Olympische spelen. Wil je meer weten over het kamp, lees dan verder voor meer informatie.

 

BATTLE OF THE AGES!

Battle of de wat? We snappen dat het vragen op roept maar; wij gaan eens kijken hoe goed onze leeftijden tegen elkaar kunnen strijden. Anders dan vorige kampen kom je dus in een groepje leeftijdsgenoten met wie je de strijd aangaat tegen de andere groepjes. Help jij je vrienden en vriendinnen winnen? 

 

WIE ORGANISEERT HET?

DIO-Kamp 2021 wordt georganiseerd door een speciale kamp commissie. Heb je vragen of wil je mee helpen organiseren of als leiding mee op kamp? Mail dan even naar kamp@dio-ugchelen.nl.

 

WIE MOGEN ER MEE?

Je mag mee op DIO-kamp als je lid ben van sv D.I.O. Ugchelen (maakt niet uit welke afdeling) en tussen de 8 en 16 jaar bent bij aanvang van het kamp.

Kamp is het leukst als je niet alleen mee gaat, maar samengaat met je vrienden van DIO.

 

WANNEER EN WAAR IS HET KAMP?

DIO-kamp is in de herfstvakantie van 18 t/m 22 oktober 2021. We verblijven dit jaar in groepsaccommodatie ‘De Eiken Stek’ in Wekerom

‘De Eiken Stek’ is een mooie nieuwe groepsaccommodatie, vlak bij het Wekeromse Zand. Wil je meer zien? Bekijk dan hier de website van ‘De Eiken Stek’.

Twijfel je of 5 dagen een beetje te lang is? Geen zorgen, neem gerust even contact met ons op. Dan kunnen wij onze ervaringen delen vanuit eerdere kampen.

 

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET KAMP?

De kosten voor het kamp zijn € 92,50,- p.p. voor de hele week. Dit is inclusief overnachting, eten en drinken, materialen voor de spellen, etc. Betalingsinformatie wordt toegestuurd met de bevestiging van de aanmelding voor het kamp.

 

WIE ZORGT ER VOOR HET ETEN?

Tijdens het kamp hebben wij een geweldige keukenploeg die zorgt voor lekker eten, drinken en lekkers voor tussendoor. Ben je ergens allergisch voor? Geen probleem! Geef dit van te voren door aan ons en dan kijken we hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij lekker mee kan eten!

 

IK HEB MEDICIJNEN/ EEN ALLERGIE..

Heb je medicijnen of een allergie? Dat is geen probleem op kamp. Geef van te voren even aan welke medicijnen en/of allergieën je hebt. Aangezien kamp een andere setting is met een ander dagprogramma bestaat de kans dat je vergeet je medicijnen in te nemen. Om deze reden zijn je medicijnen tijdens het kamp in het beheer van de leiding. De leiding zal ervoor zorgen dat niemand vergeet zijn medicatie in te nemen.

Voor alle medicatie, vragen wij ouders een medicatielijst in te vullen. Deze lijst krijg je meegestuurd met de informatie voor het kamp en houden wij ook in bewaring. 

 

KAMPREGELS

Wij zijn met elkaar op kamp voor de gezelligheid. Om dit zo te houden hebben wij enkele kampregels waaraan iedereen, ook de leiding, zich aan moet houden. De kampregels worden meegestuurd met de informatie voor het kamp.

 

SLAPEN

Jongens en meisjes slapen tijdens het kamp gescheiden van elkaar. Verder proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met leeftijdsverschillen. Zo maken wij tijdens het kamp onderscheid in bedtijd voor de groep 8 t/m 11 jaar en 12 t/m 16 jaar en proberen we deze groepen ook zoveel mogelijk op aparte kamers te laten slapen zodat ze elkaar niet storen.

 

EHBO

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij onze vereniging en ook tijdens ons kamp. Om deze reden zal je na aanmelding gevraagd worden een lijst met persoonsgegevens in te vullen, identificatie (of kopie hiervan bij een leeftijd onder 14 jaar) en eventueel een medicatielijst bij aanvang van het kamp in te leveren. Deze gegeven worden beheerd door de veiligheidscoördinator die de veiligheid op het kamp zal waarborgen. Na het kamp worden alle gegevens vernietigd in verband met de privacywet.

Er gaat altijd een gecertificeerd EHBO’er mee tijdens kamp.

 

PERSOONSGEGEVENS EN IDENTIFICATIEPLICHT

Bij aanvang van het kamp zal gevraagd worden om een lijst met persoonsgegevens in te leveren en je identificatie.

Deze gegevens hebben wij nodig op het moment dat er zich een situatie of incident voordoet waarbij wij jouw ouders/huisarts moeten benaderen of bij een calamiteit hulptroepen (ambulance, brandweer, politie, etc.) moeten inschakelen. Na het kamp worden alle gegevens vernietigd in verband met de privacywet.

 

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN

Specifieke informatie met betrekking tot hoe laat, waar het kamp begint, etc. ontvang je nadat je wij je betaling van € 92,50,- p.p. hebben ontvangen.

Je kan je aanmelden via de website. 

Na aanmelden krijg je van ons binnen een week een bevestiging en verdere informatie omtrent de aanmelding. Heb je na een week nog geen bevestiging ontvangen? Mail dan naar kamp@dio-ugchelen.nl.

Aanmelden kan tot en met 3 oktober 2021. Maar let op! Er zijn maar 40  bedden beschikbaar, dus wil JIJ mee, geef je dan snel op, want vol=vol!

 

ANNULERING VANUIT JOU

Je hebt je aangemeld en betaald voor kamp, natuurlijk zouden we het ontzettend jammer vinden als je niet meer mee gaat. Maar soms is het even niet anders. Dat kan gebeuren.

De aanbetaling van kamp dient binnen een week na bevestiging van opgave gedaan te worden. 

Omdat wij al ver van te voren beginnen met de organisatie, aanschaf en inkoop van verschillende dingen gaan we daarbij uit van jou aanmelding. Daarom geldt er een annuleringsvoorwaarde:

Bij annulering langer dan 4 weken voor aanvang (voor 20 september) kan je kosteloos annuleren. Dan krijg je het bedrag van €92,50 terug.

Bij annulering binnen 4 tot 2 weken voor aanvang (tussen 21 september en 4 oktober) krijg je de helft van het bedrag terug. Dit is een bedrag van €46,-.

Bij annulering 2 weken voor aanvang of korter (vanaf 5 oktober) is het helaas niet meer mogelijk om het bedrag gerestitueerd te krijgen.

Bij afmelding graag contact opnemen met kamp@dio-ugchelen.nl.

 

ANNULERING VANUIT ONS

 

Mocht het zo zijn dat er vanuit de overheid besloten wordt dat DIO Kamp 2021 niet door kan gaan. Dan staat ons geen andere keuze dan het kamp te annuleren. In dat geval wordt het volledige deelnemers bedrag terug gestort.  

 

VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt kan je met ons contact opnemen via kamp@dio-ugchelen.nl.

Wij proberen binnen een week je mail te beantwoorden. Heb je na een week nog geen antwoord ontvangen? Mail dan nogmaals. Het kan zijn dat je mail niet goed is aangekomen.

 

VERSLAGEN VORIGE KAMPEN

Ieder jaar wordt er een verslag geschreven over het kamp. Deze zijn te vinden tussen de nieuwsberichten van de jeugdcommissie in het zijmenu van deze pagina.

Tot ziens op het kamp!

De kampcommissie.

P.S Mis je nog wat op de site? Laat het ons dan weten via eerder genoemd mailadres!