De jeugdcommissie zoekt nieuw talent!

De jeugdcommissie is op zoek naar nieuw talent. Op donderdag 14 september 2017 zal er een open vergadering zijn. Ben jij 14 jaar of ouder dan ben jij van harte welkom. In deze vergadering zullen we de eerste voorbereidingen treffen voor het jaarlijkse DIO-sinterklaasfeest.

Het sinterklaasfeest is een van de drie activiteiten die jaarlijks door de jeugdcommissie georganiseerd wordt. Wij zijn een groep enthousiaste jonge vrijwilligers. Wil je meer weten over de jeugdcommissie, kijk dan hier of stuur ons even een mailtje. Uiteindelijk hopen wij natuurlijk dat er nieuwe mensen ons team kunnen versterken?

WAT HOUDT HET IN?

In dit traject zullen we tijdens de eerste vergadering gaan brainstormen over wat we gaan doen met het sinterklaasfeest en een taakverdeling maken. Dit zijn de belangrijkste eerste stappen van een activiteit. Als er een plan is, zullen we later nog een keer samen komen om alles door te lopen en te kijken of alles geregeld is en klopt. Daarna is het natuurlijk tijd om het feest te promoten, brieven uitdelen aan de leden en de posters ophangen. Dan is het tijd voor de activiteit zelf. Tot slot wordt dit traject afgerond met een evaluatie. Tijdens deze evaluatie zullen we kijken naar de ervaringen van iedereen.

Is dit wat voor jou, geef je dan op via mail: jeugdcommissie@dio-ugchelen.nl. Dan krijg je de verdere informatie. Vragen kun je hier ook stellen.

Meld je snel aan want er zijn maar een paar plekjes beschikbaar!

P.s.: Als het je achteraf toch niets lijkt, zit je natuurlijk nergens aan vast! Meld je dus aan!

Share Button

Commententaren zijn gesloten.