Jazzdance nodigt u uit voor de Mini Demo

Het was even een kleine discussie of we het wel moesten doen, maar we willen dit bijzondere seizoen feestelijk afsluiten met weer een Mini Demo.

Achter de schermen is er veel gebeurd en hard gewerkt. We hebben een mooie uitvoering georganiseerd met heel DIO. We hebben twee hulptrainsters en een nieuwe kasbeheerder en we zijn druk bezig om de communicatie te verbeteren. Het gaat soms langzaam, want we doen het allemaal in onze vrije tijd. Dit zijn voor ons echt de laatste loodjes en we kijken terug op een geslaagd seizoen. Veel nieuwe leden, een nieuwe groep en geschuif met tijden. Volgend jaar gaan we voor de allerkleinste van start met het Nijntje beweegt programma. Wat de rest van het volgend seizoen in petto heeft weten wij nog niet, want we blijven in beweging.

Helaas zal een deel van de leden niet kunnen vanwege musicals, eindfeesten, gala’s noem maar op. Dat vinden we erg jammer, maar wie weet doen we aan het einde van het jaar 2017 het nog even over.

Alle ouders, familieleden, vriendjes, vriendinnetjes zijn van harte uitgenodigd om met ons te genieten van onze groepen. Op donderdag 29 juni van 18:00-19:00 geven we een Mini Demo, waarbij alle jeugdgroepen meedoen. Impulz doet hun best om er ook te zijn. Plaats de Klingelbeek. Ook het Afdelingsbestuur zal voor een deel aanwezig zijn. Laten we er met zijn allen weer een gezellig feestje van maken.

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.