Jazzdance Dames Recreatief sluit seizoen af.

Dat onze jeugdgroepen en Impulz het seizoen afsluiten met een spetterende Mini Demo is allang geen geheim meer. Maar wat doen de groepen Danz! en Dames Recreatief?

Danz sluit dit seizoen af met een heerlijke barbecue.

Bij Dames Recreatief was het afgelopen dinsdag al zover. Carla de trainster gaat lekker op vakantie en wij (ja ook de secretaris danst) vonden dat we zo hard hadden getraind dat we het seizoen al vroeg afsloten. Nu moeten we eerlijk zijn Carla heeft het tempo behoorlijk opgeschroefd op verzoek en dat hebben we geweten! We stonden te puffen en te hijgen en het zweet stond op onze voorhoofden. We sliepen na een training als een blok! De eerste paar keer kwam ik de volgende dag wat stijf mijn bed uit, maar op den duur was ik het een beetje gewend.

Carla vroeg: “Ik kan ook Daisy vragen of ze jullie wil trainen?” Dat heeft ze eerder gedaan en dat was ontzettend leuk om een keer te doen, maar met dit weer buiten zitten ‘s avonds is ook geen straf dacht ik bij mezelf. Gelukkig dachten de andere dames er ook zo over.

Afgelopen dinsdag streken we neer bij Huize Bloem in Lieren om ons heerlijk te laten verwennen. Carla had dat weer prima bedacht en we zaten nog niet buiten of de zon brak door. Heerlijk het avondzonnetje, het was ons gegund. We hebben een leuke avond doorgebracht met heerlijk eten en drinken. We keken uit op de velden.

Nu mochten we gewoon lekker kletsten zonder dat er geroepen wordt, dames koffie uurtje is voorbij en we gaan weer, links twee drie vier. Draai en rechts, Neem die armen mee! Ja ik zie een aantal dames die hun buik niet aangespannen hebben (dan denk ik, jaja, billen aanspannen, buik aanspannen, beetje door de knieën, rug recht of juist niet en dan ook nog ingewikkeld doen, pfff kan niet alles). Maar niets van dit alles deze dinsdagavond, lekker kletsen en dat kunnen we heel goed. Ontspannen in het zonnetje en genieten! We zien elkaar weer dinsdag 29 augustus om 20:00-21:00 in de Klingelbeek. Mocht er iemand aan willen sluiten bij deze groep. Je bent van harte welkom, enige vereiste is dat je kan kletsen…. Oeps sorry Carla, dat je het leuk vindt om te dansen.

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.