Heb jij al een jubileumshirt besteld?

Je hebt het vast ergens gezien of gehoord. DIO-Ugchelen bestaat dit jaar 75 jaar. Daar zijn we apetrots op en daarom gaan we het GROOTS vieren. Op zaterdag 6 juni is de jubileumuitvoering en op zaterdag 26 september het jubileumfeest. Natuurlijk zijn we al druk bezig met de voorbereidingen. Daarover later meer.

Eerst iets anders, maar net zo leuk:

Jij hoort toch ook bij ‘ons’?

Bestel dan nu het speciale jubileumshirt met het thema ‘Circus’ voor slechts € 10,-.

 
Voor wie?
Natuurlijk voor iedereen die lid is van DIO maar ook voor alle anderen die DIO ‘liken’ (volg onze socials). Broertjes of zusjes bijvoorbeeld. Voor iedereen dus. Wij hebben een heel gaaf t-shirt ontworpen. Speciaal voor het jubileum, helemaal in het Circus thema. Het t-shirt is blauw en de opdruk is in het oranje en wit, onze mooie clubkleuren. 

Als je het t-shirt aan hebt en je maakt een leuke selfie op een bijzondere plek (of een bijzondere selfie op een leuke plek :-), dan maak je kans op een leuke prijs. Ook daarover later meer. Nu eerst tijd om het t-shirt te bestellen. Dat kan meteen hieronder.

Graag zo volledig mogelijk invullen.

Levering
Bestellen: voor 25 april.
De t-shirts worden eind mei, via de train(st)er geleverd. Train je niet bij ons? Geen probleem, dan nemen we contact met je op om een afspraak te maken.

Share Button

Commententaren zijn gesloten.