Heb je nog een boekje? Lever het VOOR 28 november in

De Grote Clubactie is bijna ten einde. De uitslag van de trekking laat nog even op zich wachten. Ondanks alle corona-maatregelen hebben we toch veel boekjes ontvangen. De mogelijkheid om de loten digitaal te kopen en te verkopen was erg handig. Daar is veel gebruik van gemaakt. Helemaal coronaproof. Fantastisch! Het totaal aantal verkochte loten maken we zo snel mogelijk bekend.

BEDANKT
Vanaf deze plaats bedanken we natuurlijk alle leden en alle kopers. De opbrengst komt ten goede aan de viering van het 75 jarig bestaan van DIO. Wanneer dat zal zijn durven we nu nog niet te zeggen. We hopen dat in 2021 te kunnen vieren. Als er nieuws is lees je dat in de nieuwsbrief. Ontvang je deze nog niet? Schrijf je dan HIER in.

TREKKINGSUITSLAG
Vanaf donderdag 10 december 2020, een dag na de trekking, is de uitslag te vinden op deze website van de Grote Clubactie: trekkingsuitslag 2020

INLEVEREN
Heb je loten verkocht maar het boekje nog niet ingeleverd? Doe dat dan VOOR zaterdag 28 november. Inleveren kan bij jouw train(st)er. In de tussentijd nog loten verkopen kan trouwens ook nog. Is er deze week geen training? Stuur dan een berichtje naar PR@dio-ugchelen.nl. We zoeken dan samen een oplossing om het boekje op de juiste plek te krijgen.

Share Button

Commententaren zijn gesloten.