Grote Clubactie 2020

Nog steeds kunnen loten worden gekocht en verkocht

Heb je deze week vakantie? Ga dan nog even een uurtje loten verkopen. Dat hoeft dit jaar niet per se door langs de deuren te gaan, je kunt de loten ook digitaal verkopen. Stuur dan deze link (https://clubactie.nl/lot/dio-ugchelen-/80017) naar familie, vrienden en anderen. Lekker vanuit je luie stoel.

Met de QR code op het boekje (of in onze nieuwsbrief) kan de koper meteen loten kopen. Wel zo Corona-proof. Hoe het precies werkt lees je hieronder. Trouwens, een lot kopen door het invullen van het boekje kan ook nog steeds.

Eén lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (€ 2,40 per lot) naar onze vereniging! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! De opbrengst komt ten goede aan onze hele vereniging. Denk dan bijvoorbeeld aan de aanschaf van nieuwe materialen of het laag houden van de contributie.

Vanaf donderdag 10 december 2020, een dag na de trekking, is de trekkingsuitslag HIER te vinden.

Hoe verkoop ik loten?

  • Stuur bovenstaande link door naar familie, vrienden, buren en anderen. Makkelijker kan bijna niet. 
  • De koper scant met zijn/haar telefoon de QR code die op het verkoopboekje is te vinden. Dit kan door gebruik te maken van:
    • Voor Android: bijvoorbeeld Google Lens, QR Code Reader, QR-codelezer en -scanner
    • Voor Apple: de camera app van de telefoon of Ipad. Scan met de camera aan de achterkant
  • Ga (als onze club niet meteen gevonden is) naar ‘Zoek naar Club’ = Sportver. door Inspanning Ontspanning (Ugchelen). Tip!! Zoek op Ugchelen en kies dan bovenstaande clubnaam. Zoeken op DIO kan helaas niet.
  • De koper vult zijn/haar gegevens in en klaar is Kees.
  • Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij/zij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan de voordeur bevestigen.

 

 

Share Button

Commententaren zijn gesloten.