Grote Clubactie 2020

Zaterdag 19 september start de Grote Clubactie 2020!

 
In verband met Corona is de verkoop anders dan vorig jaar. Met de QR code op het boekje (of in onze nieuwsbrief) kan de koper meteen loten kopen. Wel zo Corona-proof. Hoe het precies werkt lees je hieronder. Trouwens, een lot kopen door het invullen van het boekje kan ook nog steeds.

LET OP: Loten verkopen VOOR 19 september mag NIET.

 
Eén lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (€ 2,40 per lot) naar onze vereniging! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Vanaf donderdag 10 december 2020, een dag na de trekking, is de trekkingsuitslag HIER te vinden.

Hoe verkoop ik loten?

  • De koper scant met zijn/haar telefoon de QR code die op het verkoopboekje is te vinden. Dit kan door gebruik te maken van:
    • Voor Android: bijvoorbeeld Google Lens, QR Code Reader, QR-codelezer en -scanner
    • Voor Apple: de camera app van de telefoon of Ipad. Scan met de camera aan de achterkant
  • Ga (als onze club niet meteen gevonden is) naar ‘Zoek naar Club’ = Sportver. door Inspanning Ontspanning (Ugchelen). Tip!! Zoek op Ugchelen en kies dan bovenstaande clubnaam. Zoeken op DIO kan helaas niet.
  • De koper vult zijn/haar gegevens in en klaar is Kees.
  • Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij/zij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan de voordeur bevestigen.

 

 

Share Button

Commententaren zijn gesloten.