Geweldig, wat hebben onze leden toch weer hun best gedaan!

Dat was spannend deze week. Gaat DIO het record aantal paaseitjes verkopen overtreffen? Dat was de grote vraag van de Paashaas. Het zag er dinsdag veelbelovend uit. De Volleyballers en de Jazzdance hadden goed hun best gedaan. Woensdag na het ophalen van de lijsten in de Angerenstein en de Judo werd het echt spannend, wat waren er al veel volle lijsten van weer de Volleyballers en de Gymnastiek. Donderdag was de Jazzdance weer aan zet, dat was weer een hele stapel. Vrijdag in de Angerenstein, wauw weer de doos gevuld door de Gymnastiek en Volleybal. In het weekend dacht de Judo wacht even wat de rest kan kunnen wij ook, hier hebben we nog een berg lijsten…… En ja hoor met zijn allen hebben we tot nu toe meer verkocht dan vorig jaar. Wat is DIO toch een geweldige vereniging, met zijn allen zijn we op ons allerbest.

De Paashaas heeft hulptroepen samengesteld want anders moet hij dag en nacht tot 4 april  paaseitjes in zakken doen. We houden het nog spannend en vertellen nog niet wie het meest verkocht heeft. Mocht iemand nog een bestelformulier hebben liggen lever die deze week dan nog in! Dat regelt de paashaas nog wel even. Wie weet halen we een magisch getal!

De hulptroepen zullen ook zorgen dat op dinsdag 4 april van 18:00-20:00 alle zakjes kunnen worden opgehaald in de Klingelbeek. Deze dienen op dat moment contant betaald te worden en graag gepast betalen. De hulptroepen kijken er naar uit om alle DIO paashazen te ontmoeten en persoonlijk te bedanken voor hun inzet. Ook wordt op dat moment de prijs meegegeven.

Share Button
Categorie:

Commententaren zijn gesloten.