Geen paaseitjes gehaald? Oeps vergeten! Laatste kans……

De paashazen zaten gisteren allemaal klaar om de zakjes uit te delen aan de hardwerkende DIO leden. Gelukkig kwamen de meeste de eitjes ophalen en hebben we ook de prijzen uitgedeeld aan de beste verkopende kinderen. Heerlijk die stralende gezichten en wat een bergen eitjes gingen mee.

Helaas waren we om half 9 verbaasd dat we toch nog met een behoorlijke hoeveelheid achterbleven. Omdat het ophalen eigenlijk om 20:00 klaar zou zijn hebben we alles weer ingepakt. We zijn bij elkaar gaan zitten en hebben bedacht hoe lossen we dit netjes op? Allerlei opties kwamen langs en vaak waren ze voor de Paashazen niet uit te voeren.

We hebben de agenda’s van de Paashazen naast elkaar gelegd en gelukkig we vonden deze week nog een gaatje om de rest te kunnen laten ophalen. Sommige mensen namen zelf contact op met de paashazen, maar als het goed is, hebben degene die het ophalen vergeten zijn een mailtje gehad van 1 van de Paashazen.

Mocht die mailt verdwijnen tussen de vele mails die we allemaal krijgen op een dag. De laatste kans om de eitjes op te halen is vrijdag 7 april om 19:30 in de Duiker (onder de Bronkerk) totdat de Algemene ledenvergadering begint om 20:00. Net als gisteren contant en het liefst gepast betalen. Vergeet niet een tas mee te nemen 15- 20 zakjes is best veel, vergis je niet. We hebben niet genoeg tassen om iedereen er 1 mee te geven.

Zorg dat je op tijd bent. Zodra de Algemene ledenvergadering begint worden de Paashazen weer bestuursleden van de afdelingen en zullen we daar aanwezig moeten zijn.

Mocht om wat voor reden dat ook niet lukken, neem aub zo spoedig mogelijk contact met ons op via jazz@dio-ugchelen.nl of judo@dio-ugchelen.nl. Dan kijken we of een andere oplossing hebben. We hebben er met zijn allen veel werk ingestoken en het zou jammer zijn als DIO met een hele berg eitjes blijft zitten en mensen wachten op zakjes met paaseitjes die niet komen.

Iedereen bedankt voor hun grote inzet en gezelligheid gisterenavond. Geniet van de paaseitjes en chocolade paashazen.

Share Button
Categorie:

Commententaren zijn gesloten.