Ga jij mee op DIO kamp 2022 – reis door de tijd?

Een bericht van onze kampcommissie:
 
Soms ben ik wel eens benieuwd naar hoe het vroeger was, toen mensen nog achter hun eigen eten aan moesten rennen en vergeet niet, weg te rennen voor de dino’s. Of hoe ze in zo’n echte Amerikaanse diner zaten waar de bediening op rolschaatsen voorbij komen. De tijd dat er nog geen mobiele telefoons bestonden (oké daar ben ik iets minder benieuwd naar want die dingen zijn wel echt handig). 
 
Maar ik verdwaal weer in mijn wereld. 
 
Heb je zin om mee te dwalen? Deze dingen te ontdekken en samen op pad te gaan naar hoe het vroeger was? Misschien zien we ook wel iets van de toekomst… Ik hoop het, maar die reis kan ik natuurlijk niet alleen ondernemen.
 
Ga jij mee? Mee op DIO kamp 2022 – reis door de tijd? 
 
Ik kijk er enorm naar uit om op pad te gaan tijdens de herfstvakantie. Met iedereen die in basisschool groep 4 tot en met groep 8 zit, van maandag 24 oktober 17 uur tot woensdag 26 oktober. 
Of zit jij op de middelbare school of ben je tot 18 jaar oud dan mag je mee van dinsdag 25 oktober tot vrijdagochtend 28 oktober 9 uur. 
 
 
Ik zie je dan!
 
Groetjes de Kampcommissie
Share Button

Commententaren zijn gesloten.