Fit en vrolijk de zomer in? Bij DIO jazzdance is dat mogelijk.

Wat jammer dat het warme weer lang op zich laat wachten. Maar DIO zal DIO niet zijn als we daar geen oplossing voor hebben.

Bij Dames Recreatief van DIO Jazzdance doen we of het hele jaar de zon schijnt. Deze gezellige groep dames variërend van de leeftijd 40 en ouder, is elke dinsdag van 20:00-21:00 zeer actief in de Klingelbeek.

Nog nooit gedanst? Dat maakt bij deze groep niet uit. Carla Vakkert leert je binnen mum van tijd de basis. Daarbij is het enige doel van deze gezellige groep dames met plezier bewegen. Sta je een keer verkeerd is dat geen enkel probleem.

Tijdens deze lessen leer je een aantal dansen die langzaam opgebouwd worden. Na een poosje leer je weer wat nieuws, hierdoor is er variatie genoeg. Tussen de dansen door worden de spiergroepen even aangepakt waardoor je niet alleen vrolijk wordt van het dansen met de dames, maar ook nog fit. Deze oefeningen worden op verschillende niveaus gegeven, waardoor er voor beginners (of mocht je ergens last van hebben) het prima vol te houden is.

Nieuwsgierig geworden? Je kan altijd vrijblijvend 4 lessen gratis meedoen. Deze damesgroep is te vinden in de Klingelbeek in Ugchelen op dinsdag van 20:00-21:00. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met de afdeling via dit mailadres: jazz@dio-ugchelen.nl.

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.