Eerste optreden DIY was voor herhaling vatbaar!

Zaterdagavond 9 maart was het eindelijk zover: Het eerste optreden van de dansgroep DIY!

Na vele trainingen, technische oefeningen, krachtonderdelen en dramalessen 😉 waren we door Daisy voorbereid om te laten zien wat we kunnen.

De zenuwen begonnen de laatste training voor het optreden al en werden in de loop van de week steeds erger. 

Voor het optreden was er helaas geen tijd om de vloer te verkennen, maar we konden aan de zijkant onze opstellingen bepalen en nog even de laatste dingen doornemen. De make-up zat op ons gezicht, de jurkjes werden glad gestreden en de dansschoenen werden extra goed dichtgeknoopt. Nu waren we er echt klaar voor!

Daar kwam het optreden dan ook echt aan. De presentatrice van de avond kondigde ons aan. Ja ook bij ons, volwassen dames gierden de zenuwen door ons lijf! Met trillende beentjes stonden we in de beginhouding te wachten tot de muziek startte. Maar toen we de eerste tonen vergaten we de zenuwen en dansten we de sterren van de hemel. 

Wat een kick gaf het! Na de dans renden we vol adrenaline het podium af. Wat was het gaaf! De dans ging goed. We gingen tegelijk, hadden plezier, lieten drama zien en het eind was perfect synchroon. Het bewijs is er want als je hier klikt…..  Vooral Helin en Renske krijgen extra complimenten want deze dames werden twee maanden lid van onze groep en dufden het aan met ons het podium op te gaan! Op naar nog vele optredens met dansplezier!

Heb je ook zin om ook een keer mee te doen met deze leuke groep ? Je bent van harte welkom op dinsdagavond van 20.00-21.00 uur in de Angerenstein.
Dance it yourself!
Anne Zeldenrijk

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.