Het eerste DIO-Weekend; een weekend vol activiteiten

Dit jaar wordt het eerste DIO-Weekend georganiseerd. Het is een weekend voor alle leden van onze vereniging en er zal voor iedereen iets te doen zijn. Het weekend bestaat uit drie delen.

 • Vrijdagavond, een gezellige avond voor 12 tot 16-jarigen met als hoogtepunt een escape room.
 • Zaterdagmiddag is het jaarlijkse Ugchelens buurtvolleybaltoernooi. Dit jaar zijn er naast de wedstrijden ook andere activiteiten: er is een springkussen, je kunt je laten schminken en er is een spel om te spelen als je wacht tot je weer aan de beurt bent.
 • Op zondag sluiten we groots af met een spel bij Het Leesten. Dit spel is voor alle leeftijden, van 8 jaar tot de senioren en neem vooral ook je ouders mee! Als allerlaatste is er nog een borrel om het eind van het eerste DIO Weekend te vieren.

 
Wil je meer weten over de activiteiten? Lees dan snel verder!

Vragen? Mail dan naar jeugdcommissie@dio-ugchelen.nl

Wil je je aanmelden? Dat kan hier!

Vrijdagavond

De vrijdagavond is voor alle 12 tot 16- jarige jeugdleden van DIO. Het moet een gezellige avond worden met allerlei spelletjes met vrienden en als hoogtepunt een escape room! Ben jij niet bang? Kun je goed puzzelen? En heb je zin in een gezellige avond? Dan hopen wij jou te zien.

 • Wanneer: vrijdagavond 12 mei 2017
 • Waar: in de gymzaal aan de Angerenstein.
 • Hoe laat: vanaf 20.10 uur, we gaan beginnen om 20.20 uur.

 
Aanmelden is verplicht en dat kan hier. Vragen of opmerkingen? Mail naar jeugdcommissie@dio-ugchelen.nl.

Zaterdag (ook voor NIET leden!)

Op zaterdag 13 mei wordt het jaarlijkse Ugchelens buurtvolleybaltoernooi georganiseerd. Op de velden van UVV Albatross wordt gestreden om de felbegeerde 1e plaats. Sportiviteit en plezier staan hierbij hoog in het vaandel. Het toernooi is dit jaar onderdeel van het DIO-Weekend.

Het volleybaltoernooi is voor leden maar ook voor NIET leden van DIO. En, de indeling vindt plaats op niveau. Volleybalervaring is dus niet nodig. Meer informatie over het volleybaltoernooi vind je hier.

Tijdens het volleybaltoernooi worden er ook door de jeugdcommissie verschillende kleine activiteiten georganiseerd. Voor de allerkleinsten is er een springkussen en er wordt geschminkt. Hoef je even niet te spelen of kom je aanmoedigen en heb je zin in een spel? Wij bieden voor iedereen een super leuk spel aan waarbij je je kennis kan testen.

 • Wanneer: zaterdagmiddag 13 mei 2017.
 • Waar: op de velden van UVV Albatross, Brouwersmolenweg 440 in Ugchelen.
 • Hoe laat: vanaf 13.00 tot ongeveer 18.00 uur met daarna nog een BBQ.

 
Voor het volleybaltoernooi en de BBQ is aanmelden verplicht en dat kan hier. Heb je vragen neem dan contact op met voorzittervolleybal@dio-ugchelen.nl.

Zondag

Zondag 14 mei staat in het teken van het spannende spel ‘ruilhandel’. Elk jaar wordt DIO-Kamp afgesloten met dit spel. Speciaal voor het DIO-Weekend hebben we het uitgebreid, zodat het leuk is voor iedereen en nóg uitdagender dan normaal. Muren omgooien, kogels kopen, betalen met melk en vlees. Je moet er wel wat voor doen om te winnen. Bij Het Leesten is meer dan genoeg plaats voor jeugdleden (8+), ouders van jeugdleden, maar zeker ook voor alle andere leden van DIO. Hoe meer spelers hoe spannender het spel.

 • Wanneer: zondagmiddag 14 mei 2017.
 • Waar: bij Het Leesten/de Ugchelse Berg, we verzamelen bij de grote picknicktafel in het midden van de open vlakte.
 • Hoe laat: inloop vanaf 14.00 uur, we beginnen om 14.15 uur. De verwachte eindtijd ligt rond 16.30 uur met aansluitend voor diegene die dat wil een borrel!

 
Ook voor deelname aan het spel vragen wij je om je aan te melden. Dat kan hier. Geef ook aan of je blijft voor de borrel. Vragen? Mail dan naar jeugdcommissie@dio-ugchelen.nl.

Afsluiting van het DIO-Weekend

Na afloop van het spel is het ook echt het einde van het DIO-Weekend en dit sluiten wij af met een gezellige borrel. Ook voor mensen die niet mee kunnen of willen doen aan het spel, staat het vrij een drankje te komen drinken.

Share Button

Commententaren zijn gesloten.