Een zomerse vrijwilligersmiddag

Op zaterdag 15 september kwamen meer dan 30 vrijwilligers naar Het Leesten. De reden? De vrijwilligersmiddag. Om ze te bedanken en om ze te laten merken hoe blij we met ze zijn. We roepen het vaak en het is ook echt zo: ZONDER VRIJWILLIGERS GEEN DIO!

Het zonnetje scheen en het was al snel gezellig. Na een kopje koffie met een heerlijk appelgebakje werd iedereen welkom geheten door Herman Holtkamp, de nieuwe voorzitter. Vervolgens werd iedereen in groepen ingedeeld voor de wandeltocht. Gezelligheid, sportiviteit, een beetje competitiedrang en een heerlijk zonnetje waren de ingrediënten voor deze middag. Kletsen, genieten van de mooie natuur en sportief bezig zijn. Daar zijn we goed in bij DIO. Halverwege de wandeling stonden Tammy en Leonie met een (redelijk) gezonde snack te wachten op de wandelaars (zie foto). 

Een flesje water, tomaatjes, komkommer en krakelingen. Een gezonde snack.

Opdrachten
Tijdens de wandeling werd hard nagedacht over een naam voor de groep waarin men mee liep. Ook moest een vragenlijst worden ingevuld over DIO. Alle afdelingen kwamen aan bod. Noem 3 thema’s van eerdere DIO-kampen bijvoorbeeld. Of, hoe groot is een volleybalveld voor volwassenen, hoe breed is een turnbalk. Het beste team werd beloond met de hoofdprijs, chocolade. Zij hadden ‘slechts’ 2 foute antwoorden gegeven.

Jans van Milligen-bokaal
Een vast onderdeel van de vrijwilligersmiddag is het benoemen van de vrijwilliger van het jaar. Deze vrijwilliger krijgt de Jans van Milligen-bokaal. Dit jaar was dat Martijn Willemsen. Martijn is al van jongs af aan betrokken bij DIO. Hij is voorzitter geweest van de jeugdcommissie, is trainer bij freerunnen, helpt bij de turnselectie en deed en doet nog veel meer dingen achter de schermen. Een welverdiende ‘winnaar’.

Oproep
Wil jij je ook inzetten voor DIO? Iedere week, eens per maand of zo af en toe? Laat het dan weten aan de train(st)er of stuur een email naar Tammy, onze secretaris. Haar email adres is secretaris@dio-ugchelen.nl. 

En het bleef nog lang onrustig bij Het Leesten …..

 

Share Button

Commententaren zijn gesloten.