Een magische nacht!

Hocus pocus Pilatus pas, ik wou dat er een bos vol magische wezens was!

En op zaterdag 16 maart 2019 is het er! Bij DIO is er dan een bos vol met magische wezens, dat wordt dus een hele magische nacht.

De avond begint om 19 uur en je mag zelfs blijven slapen! Blijf je gezellig slapen dan is het op zondag 17 maart om 10 uur s’ochtends afgelopen. Dan wordt je weer opgehaald. Wil je nou niet blijven slapen, dan mag je ook op zaterdag om 21 uur weer opgehaald worden.

De magische nacht vindt plaats bij het Ugchelens Belang aan de bogaardslaan 81. Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk woensdag 13 maart 2019. Dus meld je hier snel aan!

Blijf je slapen dan moet je zelf zorgen voor een luchtbed en slaapspullen, wij zorgen voor iets lekkers, ontbijt en een dak boven je hoofd. Wil je meer informatie, kijk dan hier.

Het avondspel is gratis, maar blijf je slapen dan kost het €2,- per persoon. Hiermee zorgen wij voor lekkers en een dak boven je hoofd. Graag de €2,- gepast betalen op zaterdagavond. 

Meer informatie ontvang je van ons nadat je bent aangemeld. Heb je vragen? Mail dan naar jeugdcommissie@dio-ugchelen.nl.

 

Jij doet toch met ons mee?

Tot zaterdag 16 maart!

Groetjes,

De Jeugdcommissie.

 

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.