DIY maakt zich klaar voor eerste Demo

Aankomende zaterdag heeft de afdeling Jazzdance een primeur. Het eerste optreden van 2019 is gelijk ook de vuurdoop voor DIY.

Een groot deel van de dames van DIY dansen al een poosje bij ons. Een aantal dames is bekend bij DIO, maar dansen is nieuw. Ook hebben we een aantal nieuwe leden. Deze diverse groep had afgelopen dinsdag hun laatste voorbereiding voor hun eerste optreden in deze samenstelling. Het unieke aan de groep is niet alleen de gezelligheid en de openheid. De dames zijn zelfvoorzienend en bedenken samen de inhoud van de lessen, bereiden (delen) van de lessen zelf voor, zorgen zelf voor hun zaal en wij als bestuur moedigen aan.

Binnenkort zullen de dames weer hun nieuwe lesinhoud bekend maken en we wachten met spanning af. Ja ook het bestuur laat zich elke keer door deze dames verassen. Kinkt dit te leuk om waar te zijn en heb je wel of geen danservaring? Je bent van harte welkom om een keer mee te doen met deze dames. De eerste 4 proeflessen zijn vrijblijvend.

Zijn ze zenuwachtig voor hun eerste Demo? Dat denken we wel. Zijn ze goed voorbereid, dat weten we wel zeker. Kijk naar de foto en het is weer tot de puntjes verzorgd. Gaan ze genieten? Echt wel. 

DIY heel veel plezier en geniet van jullie optreden aankomende zaterdag in Vaassen. 

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.