DIO-Kamp was weer top!

Handen omhoog, je staat onder arrest! Tijdsarrest, welteverstaan.. De midweek van 19 t/m 23 oktober 2015 stond in het kader van tijdreizen.

De tijdpolitie van het DIO-kamp was actief aanwezig om te zorgen dat de fouten in de tijd zouden worden hersteld. Onze toekomst zag er anders wel heel naar uit: Een regelrechte zombie Apocalyps! Hierbij had de tijdpolitie uiteraard de hulp nodig van slimme en snelle kinderen, dus de kampgangers kwamen heel goed van pas.

Na de toekomst te hebben bezocht, moesten wij (met behulp van een tijdmachine uit de toekomst) eerst met z’n allen naar de Oertijd, waar de oermensen geen idee meer hadden hoe ze voor zichzelf moesten zorgen. Met onder andere water dragen, noten verzamelen en jagen konden onze tijdagenten de oermensen helpen om zo zelf te overleven.

Ook het Oude China werd bezocht, en in de Italiaanse middeleeuwen moest de assistente van Leonardo da Vinci worden geholpen met inspiratie en experimenten. In het Oude Egypte moest de tijdpolitie een chagrijnige Cleopatra aan haar Dabdoeb helpen, omdat ze al tijden niet meer had geslapen waardoor het hele land in rep en roer was..

Gelukkig waren de DIO-leden enorm goede tijdreisagenten, en hebben ze onder andere onze Tijdreispolitiehippie uit 3198 kunnen helpen aan een betere toekomst!

Het succes werd gevierd met een waarlijk Venetiaans gemaskerd bal, waar pasta in gondels werd geserveerd en de toren van Pisa eetbaar was. Na de mooiste-masker wedstrijd en prachtige bonte-avond acts was het tijd om te dansen!

Er is gezwommen, kasteelmuren zijn omver gehaald, en een boel creativiteit is er aan te pas gekomen. De kilo’s macaroni, bergen nasi, liters limonade en bijna 500 pannenkoeken werden door alle activiteiten lekker verbrand. Er werd weinig gerupst (geslapen) maar veel geknatst (gegeten), af en toe was het afniften (afzien) in de kou, maar er is voornamelijk veel gelachen en plezier gemaakt!

Ook de leiding vond het weer heel gezellig en zegt: tot volgend jaar!

Wil je nog even nagenieten? Bekijk dan hieronder een slideshow met alle foto’s van kamp. Je kunt ze ook per stuk bekijken door naar de minituren te gaan en er een te openen. Klik vervolgens met de pijltjes door de foto’s heen.

Wil je ze ook graag zelf hebben? Klik dan hier om alle foto’s in een keer te downloaden (215 MB).

Share Button

Commententaren zijn gesloten.