DIO KAMP 2022 – Reis door de tijd!

Het is weer tijd voor DIO-kamp en dit keer gaat we op reis door de tijd!

DIO-kamp is in de herfstvakantie van 24 t/m 28 oktober 2022 bij ‘De Eiken Stek’ in Wekerom. We nodigen alle DIO-leden, vanaf basisschool groep 4 tot 18 jaar oud, uit om met ons mee op reis door de tijd te gaan. We hebben namelijk een tijdmachine gebouwd die we willen testen, dit kunnen we niet zonder jullie hulp.

 

Wil je meer weten over het kamp, lees hieronder dan verder voor meer informatie. Je kunt je ook direct inschrijven.

___________________

WIE MOGEN ER MEE?

Je mag mee op DIO-kamp als je lid ben van sv D.I.O. Ugchelen (maakt niet uit welke afdeling) en vanaf basisschool groep 4 zit tot maximaal 18 jaar oud bij opgave of aanvang van het kamp. Mocht je twijfelen over de leeftijd overleg het met ons, dan komen we er altijd uit.

Kamp is het leukst als je niet alleen mee gaat, maar samen gaat met wat vrienden van DIO. Zitten jouw beste vrienden of vriendinnen net in een andere groep? Laat het ons dan weten, dan kijken we naar een passende indeling! 

WANNEER EN WAAR IS HET KAMP?

DIO-kamp is in de herfstvakantie van 24 t/m 28 oktober 2022. We verblijven dit jaar in groepsaccommodatie ‘De Eiken Stek’ in Wekerom.

‘De Eiken Stek’ is een mooie nieuwe groepsaccommodatie, vlak bij het Wekeromse Zand. Wil je meer zien? Bekijk dan hier de website van ‘De Eiken Stek’.

DIO-Kamp Reis door de tijd is dit jaar in twee verschillende groepen op gedeeld.

  • Ga mee met groep 1: als je in basisschool groep 4 tot en met basisschool groep 8. Jouw reis door de tijd is dan vanaf maandagmiddag 24 oktober om 16:00h tot woensdagmiddag 26 oktober 2022 om 13.00h.
  • Ga mee met groep 2: als je in de 1e klas van de middelbare school zit tot en met 18 jaar oud. Jouw reis door de tijd is dan vanaf dinsdag 25 oktober om 13:00h tot vrijdagochtend 28 oktober om 10:00h.

Twijfel je of het een beetje te lang is of heb je andere zorgen? Geen probleem, neem gerust even contact met ons op middels kamp@dio-ugchelen.nl. Dan kunnen wij onze ervaringen delen vanuit eerdere kampen.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET KAMP?

De kosten voor het kamp zijn €75 voor basisschool groep 4 tot en met groep 8 (maandagmiddag tot woensdagmiddag).

De kosten voor het kamp zijn €85 voor 1e klas tot en met 18 jaar oud (dinsdagmiddag tot vrijdagochtend).

Dit is inclusief de overnachtingen, het eten en drinken, de materialen voor de spellen, etc. Betalingsinformatie wordt meegestuurd met de informatie voor het kamp.

WIE ORGANISEERT HET?

DIO-Kamp 2022 wordt georganiseerd door een speciale kamp commissie. Heb je vragen of wil je mee helpen organiseren of als leiding mee op kamp? Mail dan naar kamp@dio-ugchelen.nl.

Tijdens het kamp hebben wij een geweldige keukenploeg die zorgt voor lekker eten, drinken en lekkers voor tussendoor. Ben je ergens allergisch voor? Geen probleem! Geef dit even door aan ons bij de aanmelding en dan kijken we hoe we er voor kunnen zorgen dat jij lekker mee kan eten.

KAMPREGELS

Wij zijn met elkaar op kamp voor de gezelligheid. Om dit zo te houden hebben wij enkele kampregels waaraan iedereen, ook de leiding, zich aan moet houden. De kampregels worden meegestuurd met de informatie voor het kamp.

SLAPEN

Jongens en meisjes slapen tijdens het kamp gescheiden van elkaar. Verder proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met leeftijden qua bedtijden. 

EHBO/ BHV

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij onze vereniging en ook tijdens ons kamp. Om deze reden zal je na aanmelding gevraagd worden een lijst met persoonsgegevens in te vullen, identificatie (of kopie hiervan bij een leeftijd onder 14 jaar) en eventueel een medicatielijst bij aanvang van het kamp in te leveren. Deze gegeven worden beheerd door de veiligheidscoördinator die de veiligheid op het kamp zal waarborgen. Na het kamp worden alle gegevens vernietigd in verband met de privacywet.

PERSOONSGEGEVENS EN IDENTIFICATIEPLICHT

Bij aanvang van het kamp zal gevraagd worden om een lijst met persoonsgegevens in te leveren en je identificatie.

Deze gegevens hebben wij nodig op het moment dat er zich een situatie of incident voordoet waarbij wij jouw ouders/huisarts moeten benaderen of bij een calamiteit hulptroepen (ambulance, brandweer, politie, etc.) moeten inschakelen. Na het kamp worden alle gegevens vernietigd in verband met de privacywet.

De lijst om je persoonsgegevens in te vullen wordt meegestuurd met de informatie voor het kamp. 

IK HEB MEDICIJNEN/ EEN ALLERGIE…

Heb je medicijnen of een allergie? Dat is geen probleem op kamp. Geef van te voren even aan welke medicijnen en/of allergieën je hebt. Aangezien kamp een andere setting is met een ander dagprogramma bestaat de kans dat je vergeet je medicijnen in te nemen. Om deze reden zijn je medicijnen tijdens het kamp in het beheer van de leiding. De leiding zal ervoor zorgen dat niemand vergeet zijn medicatie in te nemen.

Voor alle medicatie, vragen wij ouders een medicatielijst in te vullen. Deze lijst krijg je meegestuurd met de informatie voor het kamp en houden wij ook in bewaring. 

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN

Specifieke informatie met betrekking tot hoe laat, waar het kamp begint, etc. ontvang je nadat je wij je betaling van € 75p.p./€85 p.p. hebben ontvangen.

Je kan je aanmelden via de website. Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

Na aanmelden krijg je van ons binnen een week een bevestiging en verdere informatie omtrent de aanmelding. Heb je na een week nog geen bevestiging ontvangen? Mail dan naar kamp@dio-ugchelen.nl.

Aanmelden kan tot en met 2 oktober 2022. Maar let op! Er zijn maar een maximaal aantal bedden beschikbaar, dus wil JIJ mee, geef je dan snel op, want vol=vol!

VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt kan je met ons contact opnemen via kamp@dio-ugchelen.nl.

Wij proberen binnen een week je mail te beantwoorden. Heb je na een week nog geen antwoord ontvangen? Mail dan nogmaals. Het kan zijn dat je mail niet goed is aangekomen.

VERSLAGEN VORIGE KAMPEN

Ieder jaar wordt er een verslag geschreven over het kamp. Deze zijn te vinden tussen de nieuwsberichten van de jeugdcommissie in het zijmenu van deze pagina.

 

Tot ziens op het kamp!

De kampcommissie.

P.S Mis je nog wat op de site? Laat het ons dan weten via eerder genoemd mailadres!

 

Share Button

Commententaren zijn gesloten.