Dinsdag 23 augustus beginnen So What, Impulz en dames recreatief te dansen.

Morgen is het zover, het is gedaan met de 6 weken rust rond de Klingelbeek want er zal weer een beat klinken uit de zaal.

So What zal als eerste weer aan de slag gaan. Deze meiden van 11-12 jaar hebben er zin in en dat zal van 17:00-18:00 te horen zijn. Onder leiding van Chantal Spelde zal de groep gaan beginnen aan een mooi seizoen en hard werken om op de Uitvoering een geweldige dans of 2 te laten zien.

Om 19:00 gaat de groep Impulz (dames vanaf 15 jaar)  weer van start. Iedereen is goed uitgerust en Daisy Vergeer heeft meer dan genoeg inspiratie om weer een paar mooie choreografieën te bedenken. Ook deze groep zal flink moeten oefenen en een geweldig optreden op de Uitvoering in januari neerzetten.

Om 20:00 staat Carla Vakkert weer voor de groep Dames Recreatief (volwassen). Zij doen niet aan optredens, maar dat wil niet zeggen dat ze niet met veel plezier nieuwe dansen van Carla leren. Ook worden alle spiergroepen weer even goed onder handen genomen want een beetje stijf zullen de dames wel zijn na een heerlijke vakantie.

Meiden en dames heel veel dansplezier dit seizoen gewenst van het Jazzdance bestuur.

Op deze dag zien we al dat we voor iedereen op dansgebied wat te bieden hebben en dan hebben we pas 3 groepen gehad. Ook zin om te dansen? Mee doen mag altijd!

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.