Deze week kunnen de grote paashazen van DIO aan het werk

jz paasactie 1Het was een spannende week voor de grote paashazen die betrokken zijn bij de Paaseitjes actie. Het is de eerste keer dat deze actie is gehouden en de twijfel sloeg toe.  Het weer was buiten zo koud, de sneeuw dwarrelde naar beneden, zullen mensen wel in paasstemming zijn in de paaseitjes willen kopen? Hebben de DIO paashazen wel genoeg tijd gehad? Zullen ze na de vakantie de bestellijsten niet vergeten? Sommige trainers hebben nog mailtjes gestuurd over de lijsten.

Aan het begin van de week bleef het spannend en leek de verkoop erg tegen te vallen. Opeens gingen de sporttassen open en kwamen de bestellijsten ingevuld tevoorschijn. Er is nu al een flink aantal eitjes verkocht en de DIO-paashazen hebben echt heel hard hun best gedaan. Sommige paashazen waren de lijsten vergeten, maar deze week kunnen deze nog ingeleverd worden en in de dozen in de Lerarenkamers van de Angerenstein en Klingelbeek worden gedaan.

We houden het totaal aantal verkochte zakjes en de opbrengst nog even geheim. We willen alleen vertellen dat er tot nu toe twee volle winkelwagen voor nodig waren om alleen de eitjes te vervoeren. De opbrengst en het aantal verkochte zakjes maken we bekend als alle eitjes zijn ingepakt en verkocht.

Deze week gaan de grote paashazen van DIO alle zakjes klaarmaken om te zorgen dat iedere DIO paashaas de eitjes kan afleveren.

pasen 5pasen 5pasen 5

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.