De paaseitjesactie gaat weer van start!

Wegens groot succes, gaan we dit jaar weer paaseitjes verkopen. Achter de schermen zijn we al begonnen met de voorbereidingen. 

Deze week krijgen de leden de brief en bestellijst mee voor de paaseitjes. Net als vorig jaar is een prijsje te winnen voor degene die het beste verkoopt per afdeling . Voor de topverkoper of verkoopster is er een iets grotere prijs te winnen.

De netto opbrengst wordt bewaard om het 75 jarig bestaan van DIO te vieren. Over 1 jaar is het al zover en daarvoor willen we nu alvast geld opzij zetten.

In de week van 4 maart tot 8 maart kunnen de bestellijsten worden ingeleverd. Het ophalen van de bestellingen vindt plaats in de Klingelbeek op dinsdag 2 april van 18:00-20:00.

Vorig jaar hebben onze leden boven verwachting verkocht en hebben 5 hulppaashazen 1 lange ochtenden en een paar avonden zakjes in zitten pakken. In heel Ugchelen en omgeving was er geen paaseitje meer te krijgen. DIO leden hebben vorig jaar met zijn allen iets meer dan 1000 zakjes verkocht. 

Mocht iemand de brief en bestelformulier kwijt zijn, mail dan naar jazz@dio-ugchelen.nl. Dan sturen we de brief en het bestelformulier per mail.

 

Share Button
Categorie:

Commententaren zijn gesloten.