De Olympische Spelen zijn gered!

Op zaterdag 29 mei was het eindelijk weer zo ver, het creatieve brein van onze jeugdcommissie kon weer aan de slag. 

Vanwege de geldende corona maatregelen organiseerden wij een puzzeltocht in en door Ugchelen. Op verschillende punten in Ugchelen waren puzzels of leiding te vinden waarmee je de route bepaalde die je moest lopen om bij het eindpunt te komen. Het ene punt was wat lastiger te vinden dan het andere punt maar gelukkig hebben alle groepjes uiteindelijk het eindpunt gevonden. 

Onderweg moesten de groepjes opdrachten doen als een plattegrond puzzel maken, raadsels oplossen en proberen veilig het mijnenveld over te steken terwijl ze de mooiste plekjes in Ugchelen bezochten, zelfs plekjes waar je normaal niet zo snel zou komen. 

Gelukkig was er een noodlijn die je kon inschakelen, want deze is goed gebruikt de tocht zelf voor het vinden van alle punten. 

Bij verschillende posten en puzzels konden ringen worden verdiend. Deze ringen moesten allemaal het eindpunt halen om de puzzel op te lossen en daarmee onze olympische spelen te redden. 

En dat is gelukt! Helaas niet door alle groepjes, maar onze spelen zijn gered en daarmee kan DIO Kamp 2021 echt van start! 

Zien we jou ook in de herfstvakantie van 18 tot en met 22 oktober tijdens DIO Kamp 2021 De Olympische Spelen?

 

Share Button

Commententaren zijn gesloten.