De jeugdcommissie is op zoek naar nieuw talent!

De jeugdcommissie is op zoek naar nieuw talent. Op zondag 23 september 2018 zal er een open vergadering zijn. Ben jij 14 jaar of ouder dan ben jij van harte welkom. In deze vergadering zullen we de eerste voorbereidingen treffen voor het jaarlijkse sinterklaasfeest.

Het sinterklaasfeest is een van de drie activiteiten die jaarlijks door de jeugdcommissie georganiseerd wordt. Wij zijn een groep enthousiaste jonge vrijwilligers. Wil je meer weten over de jeugdcommissie, kijk dan hier of stuur ons een mailtje. Uiteindelijk hopen wij natuurlijk dat er nieuwe mensen komen die ons team versterken.

WAT HOUDT HET IN?

Tijdens de eerste vergadering gaan we brainstormen over wat we gaan doen tijdens het sinterklaasfeest en een taakverdeling maken. Dit zijn de belangrijkste eerste stappen van een activiteit. Als er een plan is, komen we later nog een keer samen om alles door te lopen en te kijken of alles geregeld is. Daarna is het natuurlijk tijd om het feest te promoten, brieven uit te delen aan de leden en de posters op te hangen. Dan is het tijd voor de activiteit zelf. Tot slot wordt dit traject afgerond met een evaluatie. Tijdens deze evaluatie zullen we kijken naar de ervaringen van iedereen.

Is dit wat voor jou, geef je dan op via mail: jeugdcommissie@dio-ugchelen.nl. Dan krijg je de verdere informatie. Vragen kun je hier ook stellen. Ben je a.s. zondag verhinderd, maar wil je toch mee doen? Dat kan! Vermeld dat bij de aanmelding en wij nodigen jou dan uit voor de volgende vergadering.

Meld je snel aan want er zijn maar een paar plekjes beschikbaar!

P.S.: Als het je achteraf toch niets lijkt, dan zit je nergens aan vast! Meld je dus aan!

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.