Dance2Demo, een verslag van achter de schermen

Normaal is er geen verslag van een optreden als iemand van het bestuur er niet zelf bij was. Deze keer hebben we het anders aangepakt en doet Cheyenne, lid van Just Dance, verslag.

Op zondag 27 mei deden we mee aan een optreden in Deventer. Het was die dag super warm dus we moesten veel drinken meenemen. Toen we binnen kwamen konden we onze kleedkamer niet vinden maar KDO heeft ons 1 van hun kleedkamers gegeven. Dat was wel zo handig want we hadden ook een dans samen met KDO.

Het was even spannend of we ons optreden zouden halen want ik en 2 andere meiden gingen iemand ophalen die wat later zou komen. Toen we weer naar binnen wilden was de deur op slot. Wij roepen en schreeuwen. Opeens kwamen er twee dames naar buiten en konden wij gelukkig weer naar binnen.

In de kleedkamer was het super benauwd omdat we met veel mensen waren. Het was lekker druk, maar het belangrijkste was dat het supergezellig was. We hebben ons allemaal klaar gemaakt voor het optreden, omgekleed en geschminkt.
In plaats van te wachten tot we aan de beurt waren ging ik met nog 4 meiden even oefenen met het gooien (wij moesten een andere danseres omhoog gooien en weer opvangen). Het ging super goed wat wel fijn is zo vlak voor een optreden. Toch waren we allemaal zenuwachtig en hoe dichterbij het optreden kwam hoe zenuwachtiger we werden.

Eindelijk mochten we de vloer op en klaar staan. De muziek en de lichten gingen aan. Tijd om te dansen! De gooi in de dans was super goed gegaan. Na het dansen mochten we wat drinken en moesten we terug voor de sluiting. Daarna was het jammer genoeg voorbij en gingen we ons omkleden en weer naar huis.

Het was een superleuke en gezellige dag en heel warm. Ik heb het zeker naar m’n zin gehad. Maar dat heb ik bij elk optreden.

Geschreven door Cheyenne van Just Dance

Ben je na dit verslag nieuwsgierig geworden of jij ook zo supergoed kan (leren) dansen? Kom langs tijdens een van de lessen of mail naar jazz@dio-ugchelen.nl. De eerste 4 proeflessen zijn gratis

Share Button
Categorie: ,

Commententaren zijn gesloten.